Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 00serduszk00

on chyba sobie odpuscil :(

Polecane posty

Gość 00serduszk00

jestem a juz własciwie to bylam z moim chlopakiem 4 lata. wszystko nam sie bardzo dobrze ukladalo do momentu gdy w sylwestra zobaczylam, ze pisalal z jakas dziewczyna, wkurzylam sie, ale odpuscilam mu to. Minely od tamtego czasu 4 miesiace a ja w srode zobaczylam, ze ma jej zdjecia w telefonie. Wscieklam sie, wyrzucilam go z domu. Ons ie tlumaczyl ze to nie jego zdjecia itp ale mu nie uwierzylam, bo mial nowy telefon i niby czyje moglyby byc te zdjecia. Wieczorem w srode nie gadalismy juz ze soba, nawet mnie przeprosil ani nie chcial zebym do niego wrocila wiec w czwartek i piatek tez milczalam. w sobote wieczorem napisalam mu, ze powodzenia na nowej drodze zycia a on mi odpisal ze nie ma zadnej dziewczyny i ze nie chce miec, ze nie chce juz byc ze mna, ze woli byc sam. i Tak sie zaczal moj koszmar, pomocy :( swiat mi sie zawalil.... czy myslicie, ze przemysli to i bedzie chcial wrocic?

Gość rtyiuo
ile macie lat?

Gość 00serduszk00
obydwoje mamy po 20 lat..

Gość skąp
pozbyłaś się jednego gada więc o co ci chodzi? :)

Gość biznes łomem
jest winny, niech błaga o przebaczenie, twoja decyzja czy wybaczysz

Gość 00serduszk00
Ja nie chce sie go pozbyc, bardzo go kocham i potrzebuje. O n tez mi pisze ze mnie kocha, ale ze nie moze ze mną być.... ze ciagle mu docinalam o tej dziewczynie itp

Gość poznanski kwiatek poIny
tamta ladniejsza?

Gość 00serduszk00
Ja bym mu wybaczyla, bo bardzo go kocham. Tylko problem w tym, ze to on zawinil a teraz jeszcze nie chce ze mna byc.... Gdyby chcial to bym mu wybaczyla

Gość 00serduszk00
właśnie sęk w tym, że brzydsza. Ja mam 20 lat a ona 15. Jest strasznie dziecinna i nie ogarnięta. W ogole go nie rozumiem, myslalam, ze w takim wieku on potrzebuje kobiety a nie gówniary

Gość skąp
Och daj spokój, przeczekj z 2-3 tygodnie i on ci zobojetnieje, czas zawsze tak działa. Facet jest kłamcą, może ta laska jest zajęta, mało to takich co na boku kręca ale to nie zmienia faktu że koles coś kombinował a to oznacza że taki jego charakter. Będą z nim klopoty, chyba że lubisz klopty i mydlane opery.

Gość skąp
Jak ona ma 15 to jeszcze gorzej :o

Gość poznanski kwiatek poIny
no to jesli nie jest ladna to znaczy ze cos ich łaczy po co miałby trzymac foty brzydkiej? odpusc go sobie, mnie zostawił facet w 3 miesiacu ciazy i zyje... gdyby kochał to by latał za tobą, próbował wyjasnic sprawe, a on mowi że nie mozecie byc razem to nie ma sie co ponizać

Gość 00serduszk00
nie wiem co juz mam robic :( wczoraj do niego dzwonilam i normalnie rozmawialismy , ja sie poplakalam a on do mnie mowil prosze nie placz, nienawidze jak placzesz. i mi pisal ze mnie kocha, ale dla niego to jest za trudne, ze jak bylo dobrze to zaraz bylo zle i tak w kolo. Zapytalam, czy jeszcze jest szansa, ze bedziemy kiedys razem to odpowiedzial ze nie wie czy kiedys bedziemy, ale teraz nie.

Gość 00serduszk00
i poprosilam go zeby nie usuwal wspolnych zdjec z facebooka to powiedzial, ze okej i nie usunal

Gość vxooooiii
Koles ma w telefonie fote 15 Hahaha !!!!!!!!.O tak baaaaaardzo cię kocha !!!!.Jeszcze się ludzisz ???? Nawet nie blaga o przebaczenie , tylko winą obarcza ciebie .Jeszcze czegos nie rozumiesz.? TO KRET i KANALIA !!

Gość 00serduszk00
chyba macie rację, że to juz nie ma sensu. Ale strasznie trudno mi sie z tym pogodzic, bo byl calym moim światem. Wiem, że mnie kocha, bo to bylo widac, calutkie swieta spedzilismy razem, i nawet w dniu klutni rano pisal mi, ze jestem cudowna i ze mnie potrzebuje

Gość 00serduszk00
pomylilo mi sie ona ma chyba 16, bo chodzi do 1klasy sredniej. wypytalam mojego kolegi, ktory chodzi z nim do klasy, to mowil, ze oni nawet nigdy razem nie stali na przerwie, nie gadali ze soba ani nic. a chodza do jednej szkoly. Ona do 1 klasy a on do 4

Gość hjhjhjhjhjhjhjhjhjhjhjhjhjh
Zostaw Go , bo on praktycznie juz sie Toba bawi . Pewnie i tak juz do Ciebie nie wroci . Moj chlopak zostawil byla dla mnie i wcale tego nie zaluje . Wolal miec kogos z kim mozna normalnie porozmawiac , a nie wieczne pretensje i naciski . Jesli nie bedziesz naciskac i dasz spokuj , sam pewnie sie odezwie .

Gość mlgopf
słuchaj może to przykre ale 4 lata dla 20 latka w związku to i tak za dużo. Jemu jest na rękę że go rzuciłaś, znudził się, to normalne. Po co to ciągnąć, sama widzisz że poczuł sie wolny i mu dobrze. Zostaw to tak jak jest.