Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problemy dorosłej kobiety

26 lat- brak doświadczenia

Polecane posty

Hej, Będzie krótko i na temat. Mam 26 lat, nigdy nie byłam w poważnym związku. Nie jestem jakąś pięknością (chociaż znajomi faceci mówią, ze jestem ładna, ja bym siebie umieśliła na liście przeciętnych kobiet), jakiś czas temu poznałam chłopaka byliśmy razem na kawie. Spotkanie wg mnie było naprawde udane. Niestety póżniej kontak sie rozmył. Jednak od jakiegoś czasu znowu zagaduje, rozmawiamy na lużnej stopie ( częsciej wymieniamy złościwości, niż normalnie rozmawiamy, choć to wszystko na żarty). Nie wiem co o Nim myśleć. On mi sie bardzo podoba, elokwentny,inteligentny, niesamowicie przystojny (choc nie każdy tak uważa he he ). Tyle, że nie wiem o co mu tak naprawdę chodzi, On chyba wie, że mi się podoba, i czasem mam wrażenie, ze tylko bawi się moimi uczuciami. Swoją droga ja też stosuję dużą nadinterpretację Jego zachowań, z czym bardzo walczę. Czasem myślę, żeby zaproponować jakieś wspólne wyjście, ale z drugiej strony nie chcę się narzucać facetowi. Czy znacie może jakies sposoby, żeby się zdystansować do tej sytuacji, bo ja mam wrażenie, że pierwszy raz w życiu się zakochuję, co gorsza w facecie z którym istnieje duża szansa, że wypiłam tylko kawę i byłam na spacerze i nic więcej się już nie powtórzy...

Gość Król Disco Polo
Zaproponuj mu seks oralny. Raczej nie powininen odmówić.

skoro jesteś przecietna to masz mozliwości bycia nieprzecietną - dlaczego sie nie postarasz?

Staram sie i to bardzo,żeby zwrócił na mnie uwagę. Ubieram się kobieco, sukienki, spódnice to mój styl codzienny, choć w moim miejscu pracy mało kto sie tak ubiera. Nie wiem co jeszcze mogłabym zrobić

Taki_Jeden_Ten_Normalny Tak, jestem dziewicą. Nie dlatego, ze mam jakieś sztywne zasady typu sex po ślubie. Tyle, że mam zasadę, że prześpię się z kimś w kim się zakocham, nie uznaję przygód na jedną noc.

Revolver trzy razy tak. Nigdy nie przykładałam takiej uwagi do włosów jak teraz, już chyba wymysliłam pół miliona upięć, prostuję, kręcę :))

wydaje mi sie , zę facet sie waha lub nie jest zainteresowany - w takim razie nie warto sobie wkręcać nic wielkiego , bo nawet seksem nie przekonasz go do siebie :P

nie jest łatwo sobie odkręcic cos co się juz takk mocno wkręciło. Wciąż nad tym pracuję. Zawsze mi się wydawało, ze albo ktos sie podoba albo nie :) Widocznie tylko ja jestem taka prosta

Gość 573835835856
Koleś może ma ochotę cię przelecieć, ale to nie musi oznaczać, że chciałby z tobą się związać.

revolver umalowanie sie czy zmiana fryzury nic nei zmienia, po co naiwnym dziewczęciom wciskasz ten kit :O tez ci keidyś uwierzyłam 😡

wiesz...on może mieć jakieś ukryte powody i problemy by nie iść dalej - każdy mężczyzna powinien się jasno wyrazić w tej kwestii - jeśli tego nie robi , to albo coś ukrywa , albo głupio mu to wyrazic , albo lubi grać z Tobą majac przewagę , którą sama mu fundujesz , bo skoro on nie potrafi sie jasno wyrazić , to co z niego za meżczyzna i kto powinien mieć przewagę? :P

fiku a czy ja ciebie widziałem , żebym mógł się o czymkolwiek przekonać ? wiec czy sie zmieniłaś , czy nie , to twoja sprawa...:P trzeba było zostać myszką i nic nie zmieniać - kobieta zmienną jest i zmian potrzebuje...

573835835856 nawet gdyby chciałby mnie tylko przelecieć, musiałby wykonać jakiś krok mający na celu mnie uwieść. Co gorsza myślę, że wyjątkowo szybko dałabym się "urobić" tak na mnie ten facet działa. Mnie samą to przeraża. Nie wiem, nie rozmawiam z Nim normalnie, nie ukrywam, że chciałabym Go blizej poznac. On sam kiedys powiedział niz z tego ni z owego, że mnie lubi...ale moze to było tylko puste słowo, zeby mi namieszac w głowie. staram się pójść na przód nie przejmowac Jego dziwnymi akcjami, skupić się na kimś innym ale nie potrafię, dziwne to jest.

Gość Piąta RP
Podejdz do niego i zlap go za krocze. Pozniej juz bedzie z gorki. :)

Pięta RP myślę, jednak że nie jest to najlepszy pomysł :)

Gość lepsza wizja świata
A jak znaleźliście się na tej kawie. On Ciebie zaprosił? Może sie zrewanżuj i Ty go zaproś?

Gość Piąta RP
Przeciez chcesz go zlapac za krocze, czyz nie? Do odwaznych swiat nalezy!

Pięta Heh no dobra chcę, ale może jeszcze chciałabym Go lepeij poznac :p z tą kawą wyszło dziwnie, On coś krecił, że chciałby sie poznać , ale nie zapytał wprost o numer telefonu, krązył bardziej po innych formach kontaktu typu mail itd, więc powiedziałam, ze może byśmy po prostu napili się kawy heh i wtedy On oczywiście powiedział, ze to On zaprasza. Pierwszy raz wyszłam z inicjatywą, sama się sobie dziwiłam, że to zrobiłam :)

Gość DamianGóral
problemy dorosłej kobiety jestes wyjatrkowa kobietą... podziwiam ze jestes "dorosłą dziewicą" owacje na stojaco za to. Są 2 opcje choc na wstępie stwierdzam ze tracisz dla niego glowę i jestes juz w facecie po uszy zakochana... Typ albo czuje dokładnie to samo lecz nie potrafi Ci tego po prostu powiedziec czy okazac poniewaz jest typem faceta "macho" a tacy nie mowia uzywaja slowa milosc oni lubia takie sluchac wstydzi sie przyznac udaje nie zaleznego. 2 opcja raczej przykra. typ macho z najnizszej polki. nie ma problemow z kobietami,wie ze cos czujesz w jego kierunku i po prostu to wykorzystuje ... rozgryz go jak najszybciej bo szkodan zeby ktos zranil tak wyjatkowa kobiete jak Ty... pozdrawiam serdecznie autorke i cala reszte zbiegowiska ;D

Gość 67585835834834
Pokaż fotę. Grono eksperckie oceni jakie masz szanse.

67585835834834 nie będę zamieszczać tu fotki, nie pisze tutaj zeby się dowartościować. DamianGóral dzięki za odpowiedz :) nie wiem czy zasłużyłam na owacje, to, że jestem dziewicą nie traktuję jako jakies osiągnięcie, raczej jest to dla mnie sprawą normalną, nie mogłabym pójśc do łóżka z kimś bez miłości. Tylko ciekawa jest reakcji mojego przyszłego faceta jak się o tym dowie, czy przypadkiem nie ucieknie przez okno. Boje się że opcja 2 będzie prawdziwa. To jest typ faceta, który jak myślę, że nie ma problemu z poznawaniem kobiet. Myślę, że gdyby się postarał mógłby miec najciekawszą i naładniejszą dziewczynę gdyby tylko tego chciał. Może On zdaje sobie sprawę, że tak działa na kobiety ( co prawda nie wiem ile jeszcze kobiet do Niego wzdycha) i po prostu korzysta z tej sytuacji. Ja jestem zdecydowanie naiwna, i myślę, że wszyscy są tacy jak ja. przyznaję się jeste naiwna jeśli chodzi o relacje między ludzkie.

Gość Dorosły facet
jedno jest pewne, nie narzucaj się mu. Spróbuj sie zdystansować może sam zatęskni za kontaktem

Gość DamianGoral
problemy dorosłej kobiety hmm jesli bedzie prawdziwym facetem nie ucieknie. wrecz przeciwn ie nie skorzysta z okazjii tylko po prostu pocaluje i mocno przytuli. a na ta wyjatkowa noc zorganizuje wyjatkowe miejsce i nastroj zebys poczula ze oddajesz "jemu" cos co u kobiety najcenniejsze... a z tym facetem moim zdaniem powinnas zerwac kontakt.zrani Cie. mam nadzieje ze kiedys spotkam Twoj klon i a te puste laski przejda obok :) jestem z Toba duchem wiec podejmuj sluszne decyzje i nie sluchaj zawsze serducha bo facet slucha tylko jednego narzadu .

autorko tego postu nie zmieniaj sie za bardzo umawiaj sie na randki to nie oznacza ze musisz isc odrazu do lozka poznawaj ludzi i tyle ... doswiadczenie zwlaszcza sexualne nie jest nic warte warto wiedziec o co w tym chodzi zrodlo hmm jest wiele ksiazek na ten temat liczy sie wyrozumialosc mysle ze masz tego wiele skad jestes??

Gość dziewica 25
Taki_Jeden_Ten_Normalny nawet przystojny jesteś , podobasz mi się i z tego co piszesz wnioskuję, że masz poukładane w głowie a c do tematu, autorko, bądź sobą, nie zmieniaj się

DamianGoral mam nadzieję, ze będzie właśnie tak jak piszesz. Boję się tego, że zakochję się po raz pierwszy w życiu i to niestety w niewłaściwym facecie. Inaczej sobie to wyobrażałam... Taki_Jeden_Ten_Normalny hmmm... umawiaj sie na randki, łatwo powiedzieć. Kiedy nikt mnie nie zaprasza, nie wiem czemu tak jest. Zazwyczaj jestem pozytywnie nastawiona do ludzi, duzo się uśmiecham, znajomi mówią, że wiekszość facetów z góry zakłada, ze pewnie z kimś jestem, więc nie próbują zagadać. NIe wiem czy to jest rzeczywiście prawdą. W każdym bądz razie powodzeniem nie mogę się pochwalić. dziewica 25 :) nie chcę się zmieniać, przynajmniej nie dlatego, zeby ktos inny mnie zuważył.