Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annnooosss223

bardzo wazna odpowiedz

Polecane posty

Gość annnooosss223

czesc chcialbym sie oswiadczyc dziewczynie w samolocie ale mam pytanie odnoscnie tego czy jesli bede przechodzil na lotnisku z pierscionkiem w kieszeni przez bramki to czy one go wykryja czy nie? teoretycznie wydaje mi sie ze powinny wykryc a nie chcialbym tego gdy ona bedzie stala przy mnie :/ dlatego wiec czy jest jakis inny sposob aby przejsc z nim przez bramki tak aby ona o tym nie wiedziala?

Gość kapusta kiszona pasuje,
wykryje, nie ma szans tego schowac - chyba, że owiniesz go szczelnie folia aluminiową - tak sie przemyca narkotyki. ale jak znajda u ciebie taki pakunek to bedzie przesrane

Gość taka taaaaaaaaaam
chcesz sie oswiadczyc w samolocie?? gdzie ludzie sie beda gapic. i gdzie tak naprawde nie mozna okazac wszystkich swoich emocji? eeee jak ostatnio lecialam to kazali mi nawet kolczyki zdjac.... chyba ze przyczepisz pierscionek do kluczy... moze przyszla zona nie zauwazy...

Gość annnooosss223
tak w samolocie... wiem ze sie tego nie spodziewa w ogole! fajnie tak leciec sobie i nagle pilot mowi ze teraz przelatujemy tutaj i tutaj na takiej i takiej wysokosci z taka i taka predkoscia jest tyle i tyle stopni a tak poza tym Kasiu wyszlabys za Tomka? i wtedy stewardessa przynosi mi ten pierscionek albo ja wyciagam go z kieszeni i koncze to co pilot zaczął. No chyba ze osobie przy bramce powiedzialbym ze mam pierscionek w pudelku i to on moze wywolac maly alarm i zeby nic nie mowil glosno bo chce sie oswiadczyc kobiecie i juz ;)

Gość taka taaaaaaaaaam
aaaaaaaa zmienilam zdanie!!! zazdroszcze Twojej dziewczynie pomyslowego chlopaka. to nie mozesz go wyjac z pudekla i wlozyc do portfela razem z drobnymi?? a po bramkach pojsc do lazienki i przelozyc :D

Gość annnooosss223
A no tak :) Dzięki za podpowiedź ;) właśnie tak chyba zrobię ;) Na to nie wpadłem :P dzięki dzięki. Także wszystko wiem :) teraz tylko zrealizować plan ;)

Gość taka taaaaaaaaaam
hehe powodzenie chłopie