Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nana:)

Ale nudy......

Polecane posty

Wiesz dlaczego tak napisałam bo chciałam nawiązać do jednego co przeczytałam.Napisałes że nie jestes przystojny i bogaty,czy to takie wazne?Sa inne wartości w życiu a jak ktoś ich niedocenia to nie jest nas wart.

Wiem,ale jak się kogos poznaje to osobowość też jest bardzo wazna dla mnie koleś może wyglądać jak milion dolarów ale jak ma pustkę w głowie to nie mamy o czym gadać.Albo ma to cos albo nie. Mam wrażenie że się boisz z kimś byc żeby póżniej niecierpieć,Ty chyba z góry założyłeś że i tak nie będziesz szczęśliwy.

Może się myle ale mam wrażenie jakby Cię ktoś kiedyś bardzo skrzywdził.Dałeś z siebie wszystko a nie było tego z drugiej strony?

Czasami tak bywa że pragniemy czegoś,mamy to na wyciagnięcie ręki ale nie możemy tego meć.Widzisz Ty pragniesz byc z kimś a ja wolności.

Ha,ha,żeby to było takie proste,jeden dzień nic nie da,zresztą nieważne.

Ale ja już chyba nie mam ochoty go namawiać,wolę z Tobą pisać na kafe niż zastanawiać się co zrobić żeby było dobrze i tyle.

spokojnie powolutku go wytresujesz najlepiej jakby był nieświadomy tej tresury ;) uciekam spać dobranoc :)