Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nana:)

Ale nudy......

Polecane posty

Gość Freestyle<3333
Zajebiscie;D Dzis rozwiazywalem moj problem tolerancji homoskow z moja pania z wosu. Tak mnie wkurwiła ze po przeklinałem i uzywalem brzydkich slow typu gowno. Wiem jestem gnojem :D Ogolnie to przyszedlem do domu pomyslalem ze by wejsc na kafe i porozwiazywac problemy ludzi. Przeciez tak wiele jest podszywaczy wiec moze jakos sie wyroznie w tlumie. Po za tym pozdrawiam wszystkie panie :P

Masz racje,ale cóż zrobić.Musisz kogoś poszukać bo życie ucieka i nie warto go marnować:) Ale jak Cię to pocieszy to ja też nie mam sie do kogo przytulić.

To przesyłam Ci buziaka a jak też marne to ja już nie wiem jak Cie pocieszyć.

Gość Cycki mu pokaż
i daj pomacać, to mu lepiej będzie :classic_cool:

Nana -> nie musisz mnie wirtualnymi gestami pocieszać :) pomarańcz -> dokładnie masz rację :P

Pomarańcz napisał żeby Nana Ci pokazała cycki i dała pomacac to Ci będzie lepiej a Ty napisałeś że ma racje a buzi nie chcesz wirualnie?

To trudno,chciałam dobrze ale Tobie trudno dogodzić i może tu tkwi problem:)

nie patrz w przeszłość. Nie odwracaj się. Nie stój w miejscu, nie cofaj się. Po prostu brnij do przodu w nieznane. Byłe tylko zajść jak najdalej :) Witam All freestyle przez Ciebie modełłe usuneli topik Kuby 😭 bo pisałeś tam o zboczeniach, i podałeś, że masz siedemnaście lat