Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikol23

plamienie implantacyjne

Polecane posty

Gość nikol23

Witam, wszystkim- może ktoś wie kiedy występuje plamienie implantacyjne, czy może wystąpić już w 4 dni po zapłodnieniu czy bardziej prawdopodobne jest takie plamienie np 5 dnia, bo ja czytałam , że takie plamienie występuje miedzy 6 a 12 dniem - na każdej stronie pisze co innego.

Gość nikol23
nikt nie zna bliżej tego tematu?

Gość nikol23
halo czy naprawdę nie ma nikogo kto ma jakieś informacje na temat takich plamień

Gość megahit
No właśnie u mnie dzisiaj 5 dzień po owulacji (stwierdzonej przez usg) i od rana mam takie dziwne brązowe plamienia i do tego biorę duphaston i na pewno nie jest to niski progesteron tylko zastanawiam się czy to może być zagnieżdżenie implantacyjne ? Czy ktoś był w tej samej sytuacji? Ps. do nikol23 słyszałam, że jeżeli krótko po owulacji występuje plamienie to może być za niski progesteron, ale także może wystąpić zagnieżdżenie:) Coś się wyjaśniło do tego czasu?

Gość implantacja zarodka
może towarzyszyć KRWAWIENIE na pewno nie jest to plamienie na BRĄZOWO tylko jest to czysta KREW ja coś takiego zaobserwowałam w 3 ciąży i było to 5 dni po owulacji

Gość ciekawska232323
o tak wyjaśniło się :) 4 grudnia planowany termin porodu:):)

Gość nikol23
przepraszam wpisałam wypowiedx z innym nikiem

Gość nikol23
u mnie takie plamienie wysepiło na 5 dzień po pełnym stosunku i to był 18 dzień cyklu

Gość megahit
do nikol23: no to gratulacje!!! Mam nadzieję, że u mnie też tak będzie. Tym bardziej, że na pewno trafiliśmy z mężem w owulację:), bo poprzedni tydzień chodziłam do ginekologa i kontrolowała swój pęcherzyk, a w poniedziałek widziałam ciałko żółte po owulacji, a endometrium wyniosło 11 mm.

Gość nikol23
no to trzymam kciuki :):):) u mnie to ni bylo planowane . dopiero gdy pojawiło sie plaminie zaczełam liczyc w torym dniu doszło do stosunku i to był 13 dc - dzień płodny i juz czułam jeszcze przed terminem miesiączki , że bedą 2 kreski na teście

Gość trataratata
nikol, skoro jesteś "na świeżo" przyszłą mamuśką (gratuluję oczywiście:):):)) to czy to plamienie implantacyjne było koloru czerwonego brązowego beżowego? przepraszam, że tak ostentacyjnie się pytam:) i jeszcze raz gratuluję:)

Gość elilcia2222223
Witam panie:-) ostatnia mieisaiczke mailam 8.09 a wiec dzisiaj jest 40 d.c. W ostatnia niedziele od rana mialam mdlosci a wpopoludni zauwazylam odrobinek krwi gdy sikalam myslalam ze miesiaczka sie pojawila ale to zaraz ustalo i tak samo bylo we wtorek pobolewaly mnie troche jajiki i mialam temperature powyzej 37 jak myslicie dziewczyn czy to plamienie przy zagnizdzaniu zarodka wydaje mi sie to malo prawdopodobne gdyz ostatni stosunek byl 30.09 oczywiscie bez zabezpieczenia