Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pralinowa_

Objawy ciąży przed miesiączką..

Polecane posty

Gość Pralinowa_

Witam.. Jestem bardzo ciekawa jakie są objawy ciąży jeszcze przed planowaną miesiączką... To pytanie kieruję to kobiet, które już maja dzieci oraz tych, które niedawno ujrzały II kreseczki..

Gość Pralinowa_
Ja staram się już 3 miesiąc.. I ten cykl jest jakiś dziwny.. Do @ jeszcze 8 dni.. Podczas dni płodnych miałam niezmierną ochotę na przytulanie, sprawiła mi to ogromna przyjemność jak nigdy Dodam, że podczas dni płodnych w środku było wszystko jak by spuchnięte. Dzis mam jakieś dziwne bóle pleców, ból głowy, boli mnie jajnik i podbrzusze ( czasem), tak jak bym małe zawroty głowy.. Mdli mnie od czasu do czasu.. takie dziwne uczucie w buzi, jak czegoś nie zjem to źle mi się robi. .. Kochałam się w dni płodne, cykle mam zazwyczaj 28-30... Czy jest jakaś mała szansa na dzidziusia..

Gość mamama27
objawy ciąży przed @ nie istnieją - istnieją schizy i tyle - objawy pojawiają się jakieś 2 -3 tyg po terminie @ - a te wszystkie kobiety które czuły coś przed @ to zapewne czuły kilka razy a raz sie im trafiło że spasowało i ciąża była..

Gość Jesteś jakieś 4 dni po
owulacji!!!Nie ma tu nawet mowy o objawach.Ja pierwsze miałam jakoś w 6-7 tc.Wcześniej nic.Jeszcze w okresie około miesiączkowym to coś tam może się dziać ale nie na tyle dni przed.Zdecydowanie za wcześnie a to co się z tobą dzieje to nic innego jak psychika.Doszukujesz się na siłę i sobie wymyślasz gdzie naprawdę nie ma objawów.