Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kolorowa_pacyfka

mam już dość wszędzie panującego chamstwa, złości, agresji itp.

Polecane posty

Gość dfk4345
to jest efekt masowego picia alkoholu oraz przyjmowania leków.

Diabeł zszedł na ziemie i ukrywa się pod ludzką postacią.Diabeł kieruje ludźmi podatnymi na zmiany w tym wypadku są to złe zmiany, złe zachowania. Ludzie nie chcą się modlić, nie chcą wierzyć i diabeł dzięki temu opanowuje ich zabłąkane dusze.

Gość fgfgfgfgfgfgfgfgfgfgd
spierdalaj jebana kolorowa pacyfko szmato zajebana, dostosuj się albo zgiń.

Gość marquett
to prawda, tez to widze, to wynik niskieej energii i malych mozliwości w tym kraju. o wszystko trudno, wszędzie wyzysk, nieliczni mają dużo i łatwo z powodu urodzenia- co powoduje uzasadnioną zawiśc- agresja rodzi kolejną agresję, frustrację itd.

Ludzie mają wolną wolę, oni mogą wybrać, czy chcą być źli czy dobrzy.Nie można z góry zakładać, że wszyscy ludzie są źli.

Gość marquett
poza tym wszedzie manipulacja i zaklamanie w mediach-pokazuja cos , czego nie ma, niepotrzebne nikomu euro, ktore jeszcze badziej pograzy ten kraj

marquet Masz rację, sytuacja w kraju tez ma duży wpływ na zachowania ludzi.Rząd w Polsce to jedno wielkie zakłamanie i złodziejstwo i coraz więcej ludzi ma dość tego okradania ich, poniżania i oszukiwania, jedno złe zachowanie powoduje kolejne złe zachowania.

pacyfka...nie jestes sama. ale co chcesz zmienic piszac na kafe? zebrac jakas grupe wsparcia? czy tylko zebrac dane?;) ASERTYWNOŚĆ to klucz to poprawy stosunków miedzyludzkich, jesli o to ci chodzi... poczytaj o tym , usmiechaj sie do innych..immi sie zmienia:)

Miłość nie wojna... pewnie nie będziesz mnie lubić ale powiem ci że jestem Żołnierzem, i to na misji aktualnie.

Nie usprawiedliwiam ludzi którzy krzywdzą innych, bo nie mam prawa, zło trzeba dusić w zarodku i tępić, trzeba walczyć z diabłem a nie jeszcze jego zapraszać na herbatkę. Ale tak naprawdę jeśli każdy spojrzałby na swoje życie i na to co robi i zaczął naprawiać od siebie, to wtedy takie walczenie ze złem dałoby jakiś efekt.

cały czas pracuje nad sobą, ale jak patrze na inncyh to kazdy się upaja złem, a jeśli ma wyrzuty sumienia lub ktoś go przyłapie to ma tysiąc wymówek

MAKE LOVE NOT WAR Żeby to zaistniało ludzie by musieli zobaczyć jak misja pokojowa wygląda.

Gość Justa x)
A ja mam dosyć dwulicowości ze strony bliskich , których darzymy wielkim zaufaniem .

kolorowa To dobrze, że pracujesz nad sobą,ja też czasem jak coś zaczynam mówić głupiego, to sama się ganię za to.Tylko szkoda, że mało jest takich osób postrzegających w sobie zło.Za to dużo jest osób uważających, że im wszystko wolno i widzących coś u innych ale nie u siebie. Trochę pokręciłam, ale chyba wiesz co mam na myśli? :-)

Gość Szpilkaaaaaa
Autorko, jakbym siebie słyszała.

Gość do kolorowa pacyfka
Don't take yourself over! :classic_cool:

Gość do kolorowa pacyfka
I think you must simply to break down the first ice-creams with so called people. Good luck! :classic_cool:

Gość do kolorowa pacyfka
And everythings will be OK. Do you tower me? :classic_cool:

Ludzie w o góle nie potrafią ze sobą gadać bez złości.Wystarczy głupi teamat-typu-blondynka czy brunetka i juz zieją jadem a cóż tu mówić o poważniejszych dyskusjach.Zawsze powtarzam :zmianę nalezy rozpocząć od siebie.Próbują mnie sprowokować?Nie daję się .Z uśmiechem wykładam swoje racje .Rzeczowo.Spokojnie. Uwierz,bywa tak że niektrych zawstydza iż nie dają rady wyprowadzić mnie z równowagi.Np"'dobre" koleżanki z pozornie smutnym uśmiechem przekonują że skoro mój narzeczony jest za granicą-napewno zdradzi.Nie usłyszysz-daj spokój,kocha cię i będzie wierny.Nie,to zbyt wiele.Lepiej drugiemu przysrać. Ostatnio miałam scysję na temat dragów;dowodziłam trawka może okazać się tak szkodliwa jak twarde.Ogół chciał mnie pożreć żywcem.Kiedy nadal odpierałam ataki nastąpiło ostateczne uderzenie:a ty to tez kiedyś pociągnęłaś,hipokrytko.Ja na to że owszem i dlatego uwżam że to syf. .Nie dałam się.Prawie sama przeciwko grupie . I w sumie powiem ci ze to zaowocowało.Co ja chciałam ci przez to powiedzieć?Nie patrz na innych,patrz na siebie.Zawstydz ich swoją kulturą.Trzymaj poziom.

Gość Alejandro......
autorko nie jesteś sama ponadto na pocieszenie mogę dodać, że podobno w 2012 roku nastąpią zmiany w świadomości ludzi na lepsze, jest to okres przemian, zmienia się energia Ziemi