Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona studentka

Peetin, ciąża

Polecane posty

Witam serdecznie! Mam pytanie odnośnie mojej dość intensywnej zabawy z chłopakiem.Otóż wczoraj (14,04)zadowalałam mojego partnera zarówno ustami jak i ręką ,doszedł częściowo w moich ustach jednak reszta nasienia wylądowała na brzuchu mojego partnera. Oczywiście wytarłam chusteczką. Jednak po pewnym czasie ocierając się bardzo intensywnie o mojego chłopaka przez przypadek natrafiłam na wcześniej opisane miejsce.Pragnę zaznaczyć ,że miałam na sobie przez cały czas koronkową dość ubogą w materiał bieliznę( nie były to stringi lecz zabudowane majteczki jednak koronka znajduję się w również okolicy ujścia pochwy) oraz mój partner dotykał penisem nie zdejmując mojej bielizny ale gdzies miej więcej na wysokości pochwy.Prowadzę bardzo szczegółowy kalendarzyk i miesiączkę dostaję zazwyczaj 9 dnia każdego miesiąca jednak w marcu okres przyszedł dnia 15.03. Rozsądek podpowiada mi ,że jest małe prawdopodobieństwo zajścia w ciąże jednak emocje i stres biorą nade mną górę.Z góry przepraszam jeśli moje pytanie jest na żenującym poziomie jednak naczytałam się mnóstwa artykułów mówiących o tym ,że ciąży nie powinnam wykluczyć. Jaka jest szansa?Błagam o odpowiedź!

Gość bla bla bla bla bla bla bla bl
Myślę ,że szanse nie są zbyt duże . Jednak dla pewności za tydzień zrób test ciążowy.

Gość 5426549964552211556555
no już może bez przesady z tą kurwą... zrób test lepiej

Nie rozumiem dlaczego zostałam wyzwana od kurw skoro robiłam to z własnym chłopakiem.Zwyczajnie się martwię i chciałam się poradzić zapewne bardziej doświadczonych osób czy jest opcja ciąży w ogóle możliwa. test zrobię owszem , już poczekam ten tydzień eh:(...tylko chodzi mi o szybkie odpowiedzi bo może podratowałabym się ew. antykoncepcją alarmową.

Gość Wiesz studentki nie
zadają takich pytań!W ciąży na pewno nie będziesz ale następnym razem dziecino zastanów się co robisz żeby się nie martwić.

Gość zrozpaczona 233
nie jestes napewno wg mnie nie ma szans