Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jasmina***

ROR chce zostać gwiazdą!

Polecane posty

Specjalnie zakładam dla ROR oddzielny watek, bo z mojego (''Dlaczego nie mogę znaleźć pracy'') uczynilo sobie arene marnej jakości wywodów. Jak sie tego pozbyć?

na zagranicznym tą psią rzep spotykalam, mieli jej powyżej uszu . na 6 stronie mojego temau ror stwierdziło, ze dopraszaja sie jej obecnosci tam , takze chce Wam powiedziec, gdzie wasza kolezanka sie schowala, A TERAZ JĄ ZABIERZCIE

Gość antysemityzm i inne atawizmy
ocb ? co to za jeden ten ROR troll jakowyś ? no to zgłaszaj jego posty do usunięcia a nie top od razu o dałnie robisz :O dno

Jaśka i Owieczka ? a kto to kurwa jest :D ? nie no na takie umiarkowane wodolejstwo to za bardzo nie ma rady poza ignorem no sorry nie ma innej opcji :(

Gość ziewam.........
nie znam ror ale ta jasmina też mi na trolice wygląda nudzi ci się wiec siedzisz tutaj od rana dp nocy ten topik kolejnym tego dowodem ja tam omijam twoje denne topy z daleka "Jasmina*** chce zostać gwiazdą!" :D

Rzeczywiscie, pierwszy weekend spędzony na kafe przeplatany z pracami domowymi, a już mianowano mnie trolem. Jakaś nowa definicja tego słwowa?

prawdopodobnie właśnie odpowiedziałaś RORowi ;)

Gość Mifgjfkgjkffjitkg
Huj jej w dupe.

Ciebie tez denerwuje ? nie martw sie nie jestes sama ! mnie tak samo ! nikt jej tu nie lubi .

Dokładnie to samo pomyślałam. Owieczka to schzofreniczka, ciąg zdań bez sensu. Jadźka to katoliczka maryjna. ROR - sama nie wiem, ale na pewno nic nie wnosi i niczyjej sympatii nie wzbudza

Gość Taka prawda wacek
Ta szmata ROR ciągnęła mi druta.