Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ktoś taki sobie

nie potrafię podać sensownych argumentów

Polecane posty

mam dość dziwne pytanie,otóż spotykam się od jakiegoś czasu z facetem ,miedzy nami do niczego nie doszło mimo że ja bardzo bym tego chciała...staram się,a On pyta mne dlaczego tego tak bardzo chcę???a nie potrafię podać mu sensownego argumentu i zwykle moja odpowiedz brzmi bo tego pragne,bo chce itp....co zrobic????

@ ktoś taki sobie 20:33 (...) niekoniecznie,bo ja wiem czego i czemu tego chce,ale jakos tak nie potrafie tego ubrac w slowa(...) czy to znaczy, że brakuje Ci słów "w ogóle"? czy też bardziej, że nie wiesz jak "ładnie" mówić a może Ty się wstydzisz? a może .... ? "piłka po Twojej stronie"... czyli -> potrzebne są informacje :) ? ____________________

wydaje mi sie ze odpowiedz "bo mnie pociagasz" nie jest czyms czego facet oczekuje...chciałabym to ladnie ujać w słowa ktorych troche jakby mi brakuje....

Gość Eeerrr...
Bez sensu tlumaczyc sie z czegos, co jest naturalne miedzy dwojgiem ludzi, ktorzy sa ze soba i czuja do siebie pociag fizyczny (przynajmniej z jednej striny, bo nie wiem jak Twoj facet). Zamiast glupio argumentowac naturalny poped ja oczekiwalabym, ze to facet uargumentuje mi dlaczego on nie chce zblizenia, bo moim zdaniem to nie jest normalne. No chyba, ze to kwestia wiary itp., a jesli tak, to zadaj sobie pytanie, czy jestescie sobie pisani.

@ ktoś taki sobie 16:06 wg mnie JacekJ w poście 23:14 - podaje fajną radę. Ale piszesz tak: (...) wydaje mi sie ze odpowiedz "bo mnie pociagasz" nie jest czyms czego facet oczekuje...(...) - a Twoim zdaniem jakiej odpowiedzi oczekuje, zbudowanej z "czego" w swoim przekazie/treści i podanej "jakim językiem" - ? (...) chciałabym to ladnie ujać w słowa....(...) - ale to Ty byś chciała. A czego/jakiej odpowiedzi On chce/oczekuje? (...) w słowa.... ktorych troche jakby mi brakuje.... (...) - to może pozbieraj jakieś wyznania miłosno-erotyczne z książek/filmów/prasy (kierunkowej)/internetu/ (nie wiem z czego jeszcze...) i sklej dla niego TO wyjątkowe "COŚ", co potem wyrecytujesz, jak przyjdzie pora :D Dobrze by było - wcześniej - poćwiczyć przed ... lustrem, TEN twór/DZIEŁO... :D co o tym myślisz? :D _______________

@ ktoś taki sobie wiem! Zobacz, może tutaj coś znajdziesz dla siebie: erotyczne: --> http://wierszyki.cafepl.com/wierszyki,erotyczne.html miłosne: --> http://wierszyki.cafepl.com/wierszyki,milosne.html przyda się? :D ________________ "jeśli nie chcesz - szukasz powodu jeśli chcesz - szukasz sposobu" go on ! :)

Gość sylvia 007
nie ma na ciebie ochoty , szanuje ciebie jako dobra przyjaciolke. nie chce sie w nic pakowac i jest uczciwy.