Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet na zakrecie

zdradziłem ją a one mimo wszytsko chce ze mną być...

Polecane posty

Gość Facet na zakrecie

.. kłopot w tym że ja jej już chyba nie kocham jak dawniej. Nie czuje tego co kiedyś. W sumie to mógłbym bez niej żyć.. zdradziłem ja z inna kobieta, ciągłem to przez 4 miesiące - a my byliśmy ze sobą prawie 6 lat. W naszym związku coś sie ostatnio psuło- ona była ciągle zmęczona, czułem sie odepchnięty.. dziś ona ciągle powtarza ze mnie nadal kocha, ze mi to wszystko wybacza, ze nie będzie nigdy wypominać.. widzę w jej oczach że to co mówi jest szczere. Widzę ta tęsknotę, czuję to jak sie do mnie przytula... a ja ? jestem 30 letnim facetem który czuje sie teraz wolny, mogę wszytko, mogę mieć inną.. ale czuje też że ją krzywdzę - mam kobietę która mnie kocha, a ja szukam wolności.. nie wiem co robić, nie wiem czy ona mnie kiedys nie znienawidzi.. moze robie bląd, bo po co szukać szczęścia w innym łózku skoro jest ktoś kto poza mną świata nie widzi

Gość anika300
to jak najszybciej zakończ ten związek. Nie warto żyć w związku bez miłości.

Gość kristek
ciekawe to co piszesz- u mnie jest tak, że jestesmy/byliśmy razem 9 lat, potem on mnie zdradzil, a jak jakby też wybaczyłam tzn dałam sobie i jemu czas, żeby zobaczyc co dalej i spojrzec na to na zimno. Nie jestem pewna tego co czuje, ale chyba zakończy sie to rozstaniem.

Gość samotna w zwiazku
co doradzic Tobie niewiem, skoro czujesz ze nie to nie to, ze sytuacja moglaby sie powtorzyc lub Ty nie jestes gotow na lojalnosc i wiernosc, to lepiej nie wchodz to znow. Gdybym mogla doradzilabym Twojej bylej/obecnej zeby po zdradzie nie wchodzila w to ponownie. Kiedys to przechodzilam, nie da sie nie wracac do tego co sie stalo. Ja sama wypominalam podczas kazdej klotni, czasem po to zeby po prostu byc zlosliwa, zeby dogryzc. Nigdy potem nie bylam juz pewna za druga osobe. Takze uwazam ze to napewno nie bedzie juz to samo, ze bedzie za trudno naprawic to wszystko.

Gość elcia_79
daj sobie troszkę czasu,abyś mógł pogadać sam ze sobą...znajdziesz wtedy odpowiedż na pytanie czy czasem to zachłystywanie się wolnością nie będzie Cię uszczęśliwiało tylko przez chwilę...ważne też jest to,czy w tamtym związku miałeś swoją wolność i troszkę przestrzeni życiowej.Jeśli tak ,to i tak miałes szczęście. Doceń to z całych sił,że dziewczyna Ci wybaczyła,bo tak bardzo Cię Kocha -zrób to bezwzględnie na to czy z nią bedziesz czy nie.Mało kto potrafi aż tak się poświęcić.Jeśli naprawdę nie chcesz z nią być,to powiedz jej to uczciwie,niech ona już się nie dręczy ,bo zdrada to jest ogromna trauma.Daj jej i sobie żyć,a im szybciej tym lepiej.Nie odpowiem Ci na pytanie czy z nią nadal być ,bo to już Twoja decyzja,ale pamiętaj ,że prawdziwego mężczyznę poznaje sie nie po tym jak zaczyna tylko jak kończy.Powodzenia,trzymam kciuki.

ale boje sie ze ten schemat sie powtórzy ze ona bedzie potem znowu zmęczona,że znowu zejde na drugi plan.. skończyłem tamta znajomość , do tej laski co z nia sypiałem nie wróce na bank.. ale teraz jestem w takim metliku...

Gość elcia_79
i jeszcze taki skromny prywatny dopisek ode mnie ..przeczytaj uważnie swoje ostatnie zdania...też mnie ktoś tak kochał,aja do dzisiaj żałuje ,że odeszłam ,bo myślałam ,że znajdę miłość większą czy też lepszą i nabiłam sobie ogromnego guza.

Gość takie tam duperele nic więcej
Obie dla własnego dobra powinny kopnąć cię w doopę :) Do twojej kobiety jeszcze nie dotarł fakt jaka z ciebie łajza, jej mózg jeszcze się broni mamiąc niby jakąś miłością. I jakiś czas tak będzie. Ale pewnego dnia szok minie i rano zrozumie, że obudziła się u boku beznadziejnego dzifkarza i w panice pomyśli o zrobieniu badań na hiv. To będzie wasz koniec. Zdrady nie da się zapomnieć, wymazać....to wraca w każdym momencie i dusi jak zaraza, podstępnie zamienia życie w piekło. Ty ze swoim życiem rób co chcesz, jej oddaj wolność, powinna mieć fajnego faceta bo zasługuje na niego.

Gość anika300
Ta kobieta cie strasznie kocha. Szkoda mi jej. Nie zasługuje na ciebie.

Gość ide spac2
albo wiernej albo zdesperowanej, kolego to ze tak desperacko chce zebyscie byli dalej razem, i fakt zetaklatwiutko ci wybaczyla moze oznaczac zemaniskiepoczuicewlasnej wartosci i przeraza ja fakt zerwania co wcale nie musie oznaczac ze jestes taki zajebisty w jej oczach, nikt nie lubi bycodrzucany,niektorzyciexzko to przechodza,nawet jezeli facet wczesniej walil cie po rogach chory zwiazek: ona: on nie moze odemnie odejsc, nie poradze sobie z odrzuceniem, nie umiem zyc sama on:nie zerwe z nia, jej tak na mnie zalezy i bedzie pewnie zawsze wierna i poddancza, nie wiem czy druga taka znajde no pelnia szczescia po prostu :O

Ona mi przysięga ze sie zmieni- i widzę ze to robi... mija drugi miesiąc - a ona jest zupełnie inna kobieta.. jest bardziej pogodna, bardziej wypoczęta... w takiej sie kiedys zakochałem... nie wiem co czas zrobił z nami przez te 6 lat

Gość elcia_79
z punktu widzenia kobiety,Ona Kocha Cię Bezgranicznie,tego mozesz być pewny,jesli Ci chce wybaczyć.Nie wierzę,że schemat sie powtórzy,bo kobiety wyciągają lekcje ze swojego zachowania.Natomiast jesli z nią bedziesz,musisz jej to na kazdym kroku wynagradzac ,ze ja zdradziłes.Robic wszystko ,żeby była spokojna o Ciebie.

skoro nie kochasz jej to odejdź i więcej nie krzywdż. ale jeśli nie jesteś pewien co czujesz to daj sobie czas. rozstańcie się na jakiś czas, zobacz czy zatęsknisz jeszcze za nią, czy będzie ci jej brakować. nie podejmuj pochopnych decyzji żebyś nie żałował. sam musisz wiedzieć co czujesz. nie ma na takie sprawy gotowych rad. zastanów się też czy to nie jest tylko zauroczenie tą nową kobieta.

ONA MA SIĘ ZMIENIĆ????????? Zaraz mnie szlag trafi, dzifkarzu. A co dostanie w zamian od ciebie? Może brak kolejnych wyskoków na panienki? Zdrajcy się nie wierzy, każdy to wie! Jesteś beznadziejny, mam nadzieję że jednak laska przejrzy na oczy!

I tego sie boję!! Co ja mam myśleć o kobiecie ktora sie dla mnie tak possiweca??? cały czas powtarza ze dla niej to jest kawał czasu z zycia wyciety i nie chce budowąc swojego swiata z nikim innym.. ona nie jest stara .. ma 27 lat.. jest ladna, jest naprawde kochana tylko boje sie ze to wszytsko wróci :(

A co cię raptem ta kobieta tak obchodzi???? Chyba nie myślałeś o niej posuwając inną laskę???? Jak dla mnie to prowo, faceci nie myślą w ten sposób.

to nie jest żadne prowo - myslisz ze tak latwo zakonczyc zwiazek ktory trwał 6 lat ? nie chce gadac ciagle o tym z kumplami oni mnei znaja, wiadomo jakei beda od nich rady... chialem zobacyzc jak na to patrza inni.. a ona obchodzi mnie- mimo tego co zrobilem- ochodzi; nie zycze ci tego bo to najwiekszy koszmar jaki mozna sobie zafundowac - glupio zrobilem, ale teraz jest jeszcze gorzej niz wczesniej.

Gość futtttttttt
ja ci doradze jak waszka g - uważaj na zakrętach na których jest nie równo

Gość na skraju ciemnosci
tylko czas ci da odpowiedź

sama jestem teraz w podobnym związku, tylko to on zdradził emocjonalnie. wróciliśmy do siebie, bo on tego chciał. ale nie wiem czy nie zachowuje sie teraz wobec mni tak jak ty wobec swojej partnerki. tzn. że jestem taka dobra, staram się itd. i jemu tak mnie szkoda . ale widzę,że taki związek gdzie zdradzona kobieta musi się starać o uczucie swojego faceta, a on nie wie do końca co czuje na dłuższą metę nie ma szans. bardzo go kocham, ale nie wiem,czy on poprostu tego nie wykorzystuje. nie wiem czy się za jakiś czas nie rozstaniemy,. także jak nie wiesz co czujesz to nie rań jej, bo ja bym wolała zeby mój maż powiedział, że juz nie kocha niż mam tak żyć w jakiejś próżni i czekać aż on się zdecyduje na to żeby mnie pokochać. bo taka kobieta bardzo w środku cierpi czekając.

Gość elcia_79
Brzoskwinko,współczuję Ci ,bądz dzielna i nigdy nie proś się o uczucie,swój honor i godnosć musisz mieć :-*

Gość fvdbgnhj
TO NIE EJST TO, ZE JEJ NIE KOCHA Z CZASEM PO TAK DLUGIM CZASIE BYCIA W ZWIAZKU EJST RUTYNA, ZYCIE CODZIENNE!! TY PO PROSTU CHLOPIE SZUKASZ WRAZEN, RUCHAC CI SIE CHCE INNE BABY, EJSTES ZWYKLYM GNIOJEM I EGOISTA

dzięki elcia _79.właśnie też tak myślę. chyba teraz przyjmę taktykę jak ci zależy to pokaż to, a jak nie to do widzenia. nie można skamlać o uczucie.