Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ,POIUYTREDRFGH

Które miasto wybrac na majówke Krakow czy Wrocław

Polecane posty

Gość przewodnik turystów
z pochodzenia jestem Albańczykiem

Gość co z tego
taki z ciebie przewodnik jak ze mnie biskup, stary cmentarz żydowski jst przy szerokiej,a nowy przy miodowej, oba na Kazimierzu, w dzielnicy Podgórze tez jest cmentarz żydowski przy Jerozolimskiej muzea sa na Kazimierzu, Galicja na obrzezach,ale nalezy to do Kazimierza

Gość co z tego
HMS mimo wszystko mu wytlumaczylem,moze zrozumie , znam Krakow jak wlasna kieszen

Gość chełm1
a ja polecam rowniez Kraków, Wroclaw strasznie rozkopany i brzydki

Gość przewodnik turystów
Jedno muzeum w synagodze izaaka i to w zasadzie tyle. Cmentarzy tam nie ma. Jedynie Kamień rodzinny i kilka płyt nagrobnych. Ponadto oszczane, rozwalone kamienice i straszna nędza. Cały kazimierz skupia meneli, którzy robią tam sobie bezpłatne WC:)

"Jedno muzeum w synagodze izaaka i to w zasadzie tyle. Cmentarzy tam nie ma. Jedynie Kamień rodzinny i kilka płyt nagrobnych. Ponadto oszczane, rozwalone kamienice i straszna nędza. Cały kazimierz skupia meneli, którzy robią tam sobie bezpłatne WC" dokładnie:D

Gość co z tego
jest jedno w synagodze i drugie znakomite Żydowskie Muzeum Galicja przy ulicy Dajwór cmentarze sa w niezlym stanie

Gość zenek32453245
Nie wiem o co chodzi, tak piszecie o tym Kazimierzu jakby czego innego w Krakowie nie było. Poza tym we Wrocławiu mamy zaj**isty stadion

Gość co z tego
bo dla nas żydów, to bardzo ważne miejsce.

Gość gytdyt
hej, w Krakowie jest mnostwo interesujacych,pieknych zabytkow i atrakcji, a co do stadionu to najladniejszy jest w Gdansku

Gość gość
ja wybralabym wroclaw :) taniej jest i ladniej, nawet taksówki tansze niz w stolicy :D (a korzystalam z wielu, glownie z tych www.ztp.pl )