Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miroslawa

MAM 26lat i od 4z nikim nie byłam w związku

Polecane posty

Całe 4lata szukałam kogoś podświadomie na siłę... Tak bardzo brak mi było bliskości przywiązania .. Chyba się trochę w tym już pogubiłam Im bardziej chciałam ,tym goło gorzej ,łudziłam się robiłam nadzieję A nawet się złapałam na tym,ze nie wiedziałam już jaki mam gust,jaki facet jest w moim typie.. Dziś doszłam do wniosku,po 4 latach ,ze muszę pokochać mój stan ,docenić co mam... I dać sobie spokój ,nie szukać nie czekać nie robić nic na siłę,tym bardziej nie żyć nadzieją Tylko czy przez takie myślenie mi życie nie przeleci przez palce..czas mija ja młodsza się nie robię,wszyscy mają rodziny pozakładane ...Idą do przodu ..A ja Co wy myślicie o tym wszystkim

Gość do miroslawy
Nie masz czego żałować. Zobacz ile teraz rozwodów, ile związków się rozpada. Ludzie są gorsi od zwierząt. Nie szanują się, sa zazdrośni, mściwi. Ci wartościowi zostali zepchnięci w kąt i boją się, że są odrzutkami. Na 2036 zapowiedzieli , że kometa w nas piźnie. Oby ........

no tak,to też prawda Ze z dwojga złego ,mogłabym być teraz samotną matką czy też rozwódką .. Natomiast problem mam inny samotność oraz to,ze bardzo mi brak kogoś ,a ja się męcze nie moge sobie wytłumaczyć,wbic do głowy spokojnie ,nie czekasz,nie szukaj. Co ma byc to i bedzie

Gość droga miroslawo
Juz tak ten świat sięobraza, że CI co są w związkach są samotni a ci co są sami bardzo chcieliby się móc do kogoś przytulić, nie wiem czy to pewnik ale ponoć miłośc przychodzi w momenci ekiedy jej się najmniej spodziewasz agoniac szukajac - nadal jestes sama, moze los na każdego zsyła porcję samotności, taką jaką może znieśc życzę Ci bys była cierpliwia, dl aCiebie też kiedyś zaświecie słońce pozdrawiam

Gość do miroslawy
aburabi No właśnie wszędzie trąbią, że Majowie się machnęli w obliczeniach ale t akometa w 2036 to na bank walnie, ale jakie będa skutki to nie wiem , na onecie było o tym w tym tygodniu

przyjdzie mi być samotną następne 4jak nie 40lat :))ehh taki los ,w samotnosci dotrwam do komety

Na siłę to można gwoździe wbijać. Jeśli prowadzisz aktywne życie, wychodzisz gdzieś, poznajesz nowych ludzi i masz otarte serce - będzie dobrze. Wiem, że nie będziesz się narzucać i biegać za facetami. Jednak spędzanie czasu z innymi, gotowość i bycie najzwyczajniej miłym dla faceta który jest sympatyczny. To chyba wszystko co możesz zrobić bez podrywania facetów.

do miroslawy -> no toś mnie załamał/a, ja tu głupoty robię, bo w sumie niewiele zostało (np. przystawiam się do fiku mikuuu), a Ty mi mówisz, że to się stanie, ale za 24 lata? :D

OOO jest i JacekJ, On Tobie znajdzie partnera, przeprowadzi dogłębną analizę Twojej psyche i powie dlaczego jesteś sama i kogo szukasz :D

Gość oby jebnela w tym 2036
bo kolejny raz ma byc dopiero za kolejne 100 lat :O a chcialbym zobaczyc ten zajebisty spektakl :D