Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wataro joke

Odpuścić ją sobie?

Polecane posty

Byłem na randce z dziewczyną. Poznaliśmy się w necie. Ona pisała że spotykała się z kilkoma i ma przyjaciela. Na randce okazało się że ten "przyjaciel" jest od niej starszy 20 lat i się spotykają. Ona się mnie pytała czy wierze w taki związek? I teraz nie wiem co robić. Z tego co ona o nim opowiada to chyba jej zależy, ale po co mi o tym mówiła. I skoro tak dobrze jej z nim to po co się umawiała ze mną. Nie chce być rezerwowy ani jej koleżanką z penisem. Co myślicie?

Jak myślicie, czy to że on jest dużo starszy, jest już ustawiony ma większe szanse niż kilka lat starszy studencik?

Gość hk;k
gadała z tobą z kim się chce związać to wygląda tak, że jesteś jej kolegą, ale u dziewczyn są też inne opcje np trójkąciki

Właśnie sobie przypomniałem że pytałem ją wcześniej dlaczego nie są parą i takie tam to napisała że "to byłoby dziwne" ale mocno się do niego przywiązała i jakąś jej ciężko było by zerwać z nim kontakt. I na randce mówiła jeszcze że sama nie wie bo jest jeszcze młoda i też chciałaby by się wybawić jeszcze i coś w stylu że nie może odejść od niego bo nie chce go zranić itp. To porządna raczej dziewczyna, napewno jeszcze dziewica więc trójkąty to raczej nie w jej stylu.

Gość gosc xxx
wybacz ale dla mnie to delikatnie mowiac dziwne. Ja trzymam sie zasady ze gdy ide na randke (nawet 1) to jestem singlem szukajacym zwiazku i tego samego oczekuje od partnera. Ja nie widze zeby z tej sytuacji moglo cos dobrego wyniknac, z reszta na prawde chcesz miec laske ktora nie zobowiazujaco spotyka sie z wieloma facetami? a potem facei mowia ze kobiety to dziwki, ze rania itp itd a sami wybierania sobie takie lalunie zamiast zaineteresowac sie normalna, uczciwa i zainteresowana tylko 1 facetem-kobieta.