Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alisaaa

przestał mnie kochać.

Polecane posty

Gość alisaaa

moje życie jest tak przykre,że żal mi samej siebie. Długa historia-pełna bólu, strachu i łez... Koniety są głupie,jak naiwne dzieci wierzą w księżniczki i Ksiecia... który pewnego dnia pojawi się. otoczy miłością, uczuciem-wreszcie możemy odetchnąć, zapomnieć o strachu, żalu i goryczy porażek...Czujemy się docenione, jedyne i gdy oddamy całą siebie, z nieograniczaną miłościa wtedy Książe ściąga maskę, i po balu.. zaczyna ''kopać w d...''jesli kobiety maja intulicję wrodzoną to ja jestem wyjątek. Opadam z sił- urodziłam księciu dziecko a on zmienił się// Szacunek ulotnił się, historia od nowa-gniew, łzy, ból..głupią być...

Gość cynik_szyderca
pachnie mi tu Allahem :)

Gość alisaaa
myślisz? bładzić rzeczą ludzka..

Gość kasia z Tomaszowa
Przykre ale prawdziwe,wiem co czujesz i bardzo Ci wspólczuje.wiem co czujesz poniewaz u mnie rowniez czar prysl. 7lat zwiazku i przekonanie o milosci....w koncu upragniona ciaza,ktora nie dala wiele radosci gdyz trzeba bylo przejsc przez to samej On zdradzal z zona swojego brata! duzo by pisac :( lecz serce bol sciska.niby jestesmy ze soba nadal,niby poniewaz razem a jednak osobno,ciagle mowi ze kocha ze zaluje,ze kocha mnie i dziecko a nie robi nic w kierunku polepszenia naszej relacji,bytu itp. oddala sie od nas czuje ze rowniez przestal kochac byc moze znow chodzi o inna kobiete ale czemu nie powie wprost ze uczucie dawno zgaslo?wmawia ze kocha a ja nie czuje nawet odrobiny ciepla z jego strony,widzimy sie tyle co nic przykre ale prawdziwe FACET TO SWINIA (pewnie sa wyjatki) a MY kobiety-durne,durne i łatwowierne! TRZYMAJ SIE zycze Ci by w Twoim zyciu zagościła miłoś i szczegi i sobie równiez zycze!

Gość hjijo
czyli w życiu są same czarne charakterki nie ma dobrych zakończeń:(

Gość hjijo
życie to zdecydowanie nie bajka ale może są wyjątki i dobrzy ludzie?

Gość kasia z Tomaszowa
moze i wyjatki sa! i pomimo,iz wierze jak głupia nadal wierze w zmiane naszych relacji na lepsze to gdzies mam jeszcze nadzieje ze jesli to nie nastapi to gdzies tam ten wyjatek na mnie czeka i ze bede jeszcze szczesliwa :)