Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość c vdfbgrgbrgtb

Dostalismy polowe domku

Polecane posty

Gość wsdxcwsxdqwdsqwds
ja nie wyobrazam sobie zycia z moimi rodzicami czy tesciowa. Mam mieszkanie gdzie robie co chce, moge latac na golasa :-P Współczuje głupoty

Gość c vdfbgrgbrgtb
dlaczego zaraz glupoty??? glupota dla mnie jest zostawienie rodzicow na starle lata samych a potem trzeba czas tracic na dojazdy itp a tak sa na miejscu i ta pomoc idzie w obie strony co w tym głupiego?? no moze jak ktos jest egoista i cwaniak to musi sam mieszkac no bo co jak ojciec sie wkurzy ze sam musi robic i nie daj boze karze cos mlodym kolo domu zrobic

Gość c vdfbgrgbrgtb
poza tym dl MNIE GLUPOTA JEST MIESZKANIE W BLOKU GDy mam dom z ogrodem no chyba ze ktos len i mu sie kolo tego domu robic nie chce to niech sie nie zakrywa madrosciami

Gość czasami tak bywa
ze wazniejszy swiety spokoj, spokoj ducha i umyslu oraz niewtracanie sie innych niz wszelkie ogrody i nie wiadomo jakie metraze!!!!!!!!!!!!! Przerabialam i to i to i uwierzcie, ze mieszkanie oddzielnie jest najlepszym rozwiazaniem. Ja do mojego taty mam 150 m, a do tesciow jakies 2 km wiec jest ok i na stare lata sami nie zostana:)

Gość uupupppupupu
uupupuppup