Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_morelowa_

ćwiczenia

Polecane posty

Witam. potrzebuję porady. chcę schudnąć 10kg. obecnie ważę 61 przy wzroście 168. które tabletki lepsze przy ćwiczeniach i diecie. Therm line czy zielona herbata?

Gość _morelwoa_
chowam sie w paprociach i udaje kleszcza:classic_cool:

Gość rtrtrtuyuy
hm ja przy tym wzroscie ważę ok. 50 kg, codziennie rano zielona herbatka, poza tym jem glownie owoce i warzywa

Gość rtrtrtuyuy
dodam, ze gimnastykuję sie dosc rzadko

Gość fokkk
polecam Ci diete south beach jestem na niej 5 dni, schudlam 2,5 kg waga wyjściowa 75 kg, wzrost 166 polecam tez cwiczenia do tej diety trening interwałowy i cw rozciągające (książka)

Tylko dziewczyny ja nie bardzo mogę pozwolić sobie na diety. Małe dziecko w domku i nie zawsze mam czas przygotowywać coś specjalnego. Dlatego jem szybko to co jest pod ręką. Co dzień piję zieloną herbate i nic. Dlatego chcę bardziej się zmotywować i zacząć ćwiczyć , chcę to polączyć z tabletkami, chyba jednak therm line

Gość fokkk
to wystarczy ze wyeliminujesz słodycze białe pieczywo i ziemniaki i tez spadniesz z wagi

Gość fokkk
UNIKAJ Produkty zbożowe - bułki pszenne, chleb pszenny biały, ciasta, ciastka, makarony z mąki pszennej, naleśniki, płatki kukurydziane, ryż biały Warzywa - buraki, kukurydza, marchew, ziemniaki Owoce - ananas, arbuz, banany, owoce z puszki, rodzynki, soki owocowe Słodycze - dżemy, lody, miód