Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sorelllla

pytanie do Panów....

Polecane posty

Więc ja odpowiem. Tak Sorelka, kobieta w krótkich włosach może być bardzo seksowna :-)

Ja nawet znam kilka, które w krótkich włosach są bardziej sexy niż w dłuższych ...

Gość xccxvxc
hmm to zalezy od ... kobiety. Sa takie, ktore calkiem niezle wygladaja z dlugimi wlosami. Ale prawda jest, ze jesli kobieta nie jest zbyt szczupla to znacznie lepiej wyglada z kucykiem. Zreszte generalnie(choc wiem, ze to subiektywne i z punktu widzenia faceta i to mnie), to kobiety powinny byc w miare szczuple, bo o ile gruby facet to jeszcze ujdzie(ale tez bez przesady, nie 200kg) to gruba kobieta bardziej przypomina faceta niestety.

Przez wiele lat miałam wyłącznie krótkie włosy, czułam się całkiem dobrze i kobieco.

Spotkałem się nawet z przypadkiem ekstremalnym, w pewnym sklepiku na pewnej uczelni pracowała dziewczyna ogolona na zero i bardzo zwracała uwagę piękną twarzą. Po paru miesiącach zobaczyłem ją znów, miała już włosy i czas prysł... wciąż była ładna, ale jakaś taka ... zwyczajna. A pamiętacie "Przystanek Alaska" i Janine Turner jako Maggie O'Connel? albo Halle Berry jako uwodzicielską sekretarkę we "Flintstonach"?

Jeśli byłaś na przełomie 1993/94 w Niemczech, to nie mogę wykluczyć, że to ty byłaś tą dziewczyną :)

na przełomie 93/94 to ja byłam dziewczynką nie dziewczyną;), jak znajdę fotografię to poślę.

Do fryzury nie miałbym zastrzeżeń, ale kolorystyka mnie odrzuca :P

Ja nie zwracam aż takiej uwagi na długość włosów. Potrafię jedynie stwierdzić, czy mi się podoba czy nie i tyle. Fryzurka w linku jest dla mnie OK, kolor też jest OK. Ale generalnie zwracam uwagę na sylwetkę. Dupa jednak jest najważniejsza :-)

Moge potwierdzić, że to definitywnie rozwiązuje problem "bycia rozczochranym" ;)