Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Najtynieczka18_18

Nie lubię zwierząt. Nienawidzę psów, nie znoszę kotów. I nie wstydzę się tego

Polecane posty

Gość Najtynieczka18_18

Wolę się umawiać z koleżankami na mieście niż odwiedzać je w ich domach, siadając na fotelach które są pełne w psiej sierści. Do tego ludzie którzy trzymają psy w blokach to jakieś nieporozumienie! Szczekają, sikają pod klatką schodową, mało która osoba zakłada im kaganiec, itd...

Gość ale masz problemy
:O

Gość fddfgfgghgh
ja tez, te obsrane chodniki... wole koty, kot po sobie posprzata chociaz

Gość maturks4
A małpy lubisz? Takie rodzinne podobieństwo...

Gość afu9od
jesli pies nie jest agresywny (wiekszosc nie jest) to dlaczego zakladac mu kaganiec? przeciez zwierze nie moze spedzic zycia w kagancu. a kupy to sie powinno po psach sprzatac- tu masz racje- ja po moich sprzatam...

Gość racja! szczególnie jak psiary
łażą ze swymi kundlami pod cudze płoty by wysrać psa-u nas w Polsce pełno tej hołoty,a później okazuje się że to jaśnie pani inteligentna pracująca w szanowanej instytucji.....

Gość Jak można!
Jak można nie lubić zwierząt... Że zwierzątka mają walniętych włascicieli to już nie ich wina jakie są, że robią kupę na chodnik czy wyją... Wstydz się, bo jesteś idiotką, która po prostu ma podły charakter i wyżywa się na bezbronnych zwierzaczkach, bo na ludziach nie ma odwagi i by w ryja dostała :s Boże, widzisz i nie grzmisz... Nie mam serca dla takich ludzi jak wy. Do szatana precz! :O pamiętajcie że nie zaznacie szczęścia na ziemi krzywdząc zwierzęta, wcześniej czy później spotka was gorsza kara. Amen.