Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mozaikaaa

NIETYPOWA SYTUACJA - CIAZA A TABLETKI.

Polecane posty

Gość Mozaikaaa

Witam. mam pewien problem , niestety bardzo malo o tym pisze na internetowych forach , wiec mam nadzieje ze ktos udzieli mi turaj porady. Wczesniej odstwilam tabletki , okres mi sie spoznial wiec musialam wziasc luteine na wywolanie. Dostalam po luteinie brazowego plamienia i wlasnie w tym dniu wzielam pierwsza tabletke anty. Ale jak wzielam tabletke tak plamienia zniknelo , doslownie w pare godzin. Tabletki kontynuowalam nadal do konca , dzisiaj jest 5 dzien przerwy a krwawienia z odstawienia nie ma. zastanwiam sie czy ten cykl byl zabezpieczony poniewaz wzielam tabletke w dniu brazowego plamienia bo myslalam ze to okres . dodam tylko , że w polowie cykly OKROPNIE bolaly mnie piersi (brodawki) i mialam silne skurcze podbrzusza. Czy moglaby by byc to ciaza? bylam u lekarza kilka dni temu , stwierdzil ze ciaze wywnioskowac to za szybko i okres powinien przyjsc w czasie 7 dniowej przerwy.Lecz go nie ma... Czy ktoras z Was miala podobny problem ? P.S. przepraszam za tak dluga wiadomosc. z gory dziekuje za odpowiedzi. Pozdrawiam

Gość Mozaikaaa
Bardzo prosze o porade , moze ktoras z Was miala podobna sytuacje ???