Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wilczek93

przyjaźń czy coś więcej ?

Polecane posty

Poznałem ją jakieś 3-4 lata temu całkiem przez przypadek.Mianowicie zapoznała mnie z nią jej kuzynka. Od tamtego czasu zostaliśmy dobrymi przyjaciółmi... Przez te lata ona miał swojego chłopaka, ja samotnie żyłem w nadzieji,że gdzieś jest ta jedyna..Przeżyłem nieudana próbę wyznania miłości innej- ona była przy mnie, mimo że była zakochana w swoim Michale. Zawsze kiedy rozmawialiśmy czułem, że jest mi bliska , że ją lubię i coś we mnie siedzi. Któregoś dnia napisała, że jej dotychczasowa miłośc się skończyła. Byłem w tamtym momencie przy niej, wspierałem ja. Potem mieliśmy chwile przerwy od siebie. Wkrótce jednak nasze relacje znacznie się poprawiły. Codziennie rozmawialiśmy, całymi dniami potrafiliśmy pisac smsy i na gg. Byłem nawet jej chłopakiem tak na niby - chciała dopiec byłem, a ja głupi się na to zgodziłem.Wyznała mi ,ze dobrze jej jest przy mnie i kocha mnie jak brata...w końcu spotkałem się z nią. Pierwszy raz od jakiegoś czasu było mi dobrze mając przy sobie tak cudowną kobietę. Zwierzała mi się ze wszystkich swoich problemów i dotąd to robi a ja jej. Razem bawiliśmy się na dyskotece- pierwszy raz w życiu przełamałem swój lęk i czułem ze przy niej odpływam.Następnego dnia siedziałem u niej do późna,sama chciała żebym przy niej był.Było nam ze sobą wspaniale, wtedy coś do mnie dotarło, że coś czuję do niej.Ale wszystko zdusiłem w sobie i czekałem aż się wszystko rozwinie.Tak miało miejsce następne nasze spotkanie. Leżeliśmy i oglądaliśmy filmy, ona na mojej piersi -ja urzeknięty jej zapachem i pięknem.Ukradkiem patrzyłem na jej duże oczy i piękny uśmiech.Ostatnio będąc u niej na 18sce dowiedziałem się ze opowiada o mnie swoim koleżankom. Zawsze kiedy sie widzimy chce sie przytulac do mnie, mowi że lubi to i jest wtedy bezpieczna. I teraz kwestia : czy jestem tylko jakimś pocieszycielem, kimś dla zabicia czasu czy coś wiecej?Czy ona coś czuje do mnie więcej ? Ja zaś jestem w pełni przekonany: zakochałem się po uszy w mojej najlepszej przyjaciółce Oli! Proszę Was o opinie, doradźcie coś młodemu, zakochanemu chłopakowi..

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
powiedz jej to :) Z tego co piszesz ona też czuje to samo, tylko obydwoje się boicie do tego przyznać, żeby przypadkiem siebie nie stracić :)

Byłem nawet jej chłopakiem tak na niby" dobry jestes? Kolego takie cos jak przyjaźń damsko męska niestety ale nie istnieje Od poczatku cie kreciła a takie wmawianie sobie że to tylko kolezenstwo jest zwykłym 'samobójem" i oszukiwaniem samego siebie rada dla ciebie Nie zachowuj sie jak "baba" i nie snuj domysłów Idz i jej sie zapytaj co czuje do ciebie wprost i bezposrednio

Gość serconosnenkdwqdq
dobra kretaczka, umiala sie ustawic

czizas- w przedszkolu teraz przerwa na leżakowanie, zmykaj do łóżeczka

Gość zły pies
Użytkownik: Regres (ilość tematów: 0, ilość postów: 20725)

pedz!!! Pedz zanim ktos ci ja sprzatnie sprzed nosa. Nie ma przyjazni damsko-meskiej tak jak to powiedzial Regres :D

że ma czas na to.. tylko dwie kropki? wilczek jak juz karmisz pelikany to moze bardziej spektakularnie

wydaje mi się że coś do Ciebie czuje skoro się przytula, zaprasza do siebie opowiada o Tobie koleżanką :) ale porozmawiaj z nią szczera rozmowa rozwieje Twoje wątpliwości :P

a co jeśli ona mówi że nie chce sie wiązac narazie , że ma czas na to" to znaczy żeś Jeleń i to z dużym porożem :)

wilczek- a co jeżeli ona tak mówi, ponieważ już jest z kimś związana czyli z Tobą? Skoro się do Ciebie przytula, spędza z Tobą czas, opowiada o Tobie komuś tam to musi coś być na rzeczy

czizas i Regres zniknijcie dusze marne bo jak Was moje augen widzą to i tyłek się odzywa

taaaa cenzura na kafe nie dosc ze glupia to z ortografia na bakier :)

wilczek, skomplikowany to jest umysl Jaroslawa ktory polaczyl smolensk z WTC

Gość 7390292775
O kurwa, 3 maczo na babskim forum liże się po fiutach...

Jest głupią egoistką. Jeśli nie jest gotowa na związek, to nie powinna się Tobą bawić, udawanie chlopaka, przytulanki, zwierzanki. A ona siew ogóle zainteresowałą jak ty to postrzegasz? Jak odbierasz jej sygnały? Wyżalałą ci się? A ty choć raz mogłeś wygadać się jej? Jej jest super, bo nie musi niczego obiecywać, wiązać się, ale ma bezpieczeństwo i przyjaciółkę z fiutem w razie w. Tępa, egocentryczna panna. Jak sie okaże, że pojawił się ktoś, kto już nie bedzie chłopakiem na niby, a ona odleci, to odstawi cięna półeczkę. Ty wyjdziesz pokaleczony, w negatywnym nastawieniem do innych kobiet. To przez takie kretynki z wrażliwych facetów robią się zimne dranie ;/

I jeszcze jedno. Niech sie dziecinka nauczy rozwiązywania swoich problemów SAMODZIELNIE, bez manipulacji ludźmi i faktami. Odetnij ją od dostawy swojego ciepłego prądu, bo jej chyba jest za gorąco.