Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Onśrednimmmmmm

Czy jest mozliwe aby średni facet zdobył dziewczyne która ma powodzenie?

Polecane posty

Gość Onśrednimmmmmm

Ostatnio zauroczyłem się niezwykłą dziewczyna,jest cudowna śliczna, zgrabna, inteligentna, z każdym potrafi rozmawiać jednym słowem ideał.Oczywiście nie jestem sam i konkurencje mam duża,wielu facetów o nią zabiega,lecz ona wciąż jest sama,co w sumie mnie też zastanawia bo wśród jej adoratorów są bardzo przystojni faceci mający duże powodzenie.Ja niestety nigdy powodzenia nie miałem,byłem zawsze średniakiem,czy jest możliwe aby taką dziewczynę mógł zdobyć średniak?

Pewnie, że tak. Jeśli masz fajny charakter. Ci superprzystojniacy, to największe świnie. Podobają się nam, owszem. Ale my wiemy, że do związku to rzadko który się nadaje.

Gość frugo1111
hahhaha prawik zawsze najlepiej doradzi :D

może i jakąś tam szansę masz, ale nawet jak się uda to ci konkurenci ot tak się nie odczepią. Z kolei kobiety lubią być uwodzone i wykorzystywać urodę do prywatnych zysków.

Gość Kloc5555
Skoro ma do wyboru lepszych kolesi niż Ty... To znasz odpowiedź.

Co to za świetna dziewczyna Twoim zdaniem, która odrzuci faceta, bo ma tylko "średnie powodzenie"? Blokada jest w Twojej głowie. Uważasz sie za gorszego, a ją gloryfikujesz. Zacznij nad pracą we własne siły, umiejętności, elokwencję i startuj. Nie masz nic do stracenia a wiele do zyskania.

Gość Kloc5555
Bo ma rację, że jest tym średniakiem. Teraz wszystkie wolą przystojniaków, nawet jeśli to pedał. Pewnie porównuję się pod względem wyglądu...

Gość kobieta zawsze wybierze
przystojniejszego