Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emagire_krk

DUO ADHESIVE - polecacie?

Polecane posty

Jestem mega! :) duzo informacji na roznych forach i YT pojawia sie na temat tego kleju :) sama go bardzo polecam :) Dostępny jest od niedawna w inglocie kiedys ciezko bylo go kupic w Polsce

zdecydowanie najlepszy klej do sztucznych rzęs ! biały jest najlepszy bo widać gdzie nakładasz a po chwili robi się przeźroczysty

Gość emagire_krk
a jesli chodzi o rzęsy z inlgota to ktores testowalyscie? jakie wygladają naturalnie a ktore teatralnie? bo ja zazwyczaj kupowalam na bazarach i nie narzekam ale szukam ciekawszego efektu

Gość emagire_krk
KAROLKA88888 - to chyba dla mnie zbyt teatralny efekt ;)myslalam raczej o czymś bardziej stonowanym, ale na potrzeby jakiejs sesji albo na scene teatralna to faktycznie ciekawe ;)

Gość Patka_opatka
swietny klej zgadzam sie :)

Gość najlpsiejszyyyyyyyyyyyy
chyba jedyny na rynku który faktycznie utrzymuje rzęsy przez całą noc. Raz miałam kępki przyklejone przez 3 dni i nic sie nie odkleiło ( poza kępkami żadnego makijażu nie miałam a buzie myłam więc prosze oszczedzić komentarzy w stylu - brak higieny etc ..)

Gość emagire_krk
w takim razie chyba sie zdecyduje na tej klej :)

Gość centradunswest1977
Kurde myślicie że to będzie dobre? http://go.pigmeu.net/2wA sama nie wiem... Nigdy nie stosowałam odżywek do rzęs...