Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ivalia

ojciec zdradza mamę..........://

Polecane posty

Gość jnb
Jeeśli czujesz, że tak powinnaś, to poczekaj do matury młodego, a potem podziel się z rodziną przy wszystkich, niech sie ojciec Wam tłumaczy. Bo nie tylko Twoją mamę oszukiwać, ale i Was. Twojej mamie ulżyło, fajnie, ale teraz Ty dźwigasz z nią ten ciężar, na dodatek musisz trzymac buzię na kłódkę i jeszcze szpiegowac ojca. Co zrobisz, jeśli odkryjesz, że on nadal dzieli swoją miłość między dwie kobiety? Co zrobisz, jesli i to Twoja mama mu wybaczy?

tamta kobieta moze miec w dupie ze ojciec ma rodzine, żone - i jak widać ma. Mój ojciec jest tu winny to on nie powinien był do tego dopuścić.

Gość jnb
*podziel się newsem *oszukiwał

Gość byla kochanica
widzisz ja robilam wszystko zeby moj kochanek odszedl od zony ale jednak sie nie zdecydowal. Tej kobiety mi nie bylo szkoda bo az taka altruistka nie jestem, ale dzieci to jednak dzieci

jnb to dla mnie trudna sytuacja wiem że zostałam obciążona podwójnie albo potrójnie...... wtedy już nie będę milczeć. jak cos zauważę powiem ojcu że ze mnie kretynki nie zrobi - sprawe ułatwia mi to że jestem po psychologii. a przed mamą nie zamierzam nic ukrywać.

ta kobieta postawila mojemu ojcu ultimatum żeby wybieram, powiedzial że żony i rodziny nigdy nie zostawi. on chciał mieć dwie jednocześnie - kochanka i rodzinie wiedziala ale żeby rodzina nie wiedziala o kochance - bardzo wygodne podejscie.....

Gość byla kochanica
no coz jezeli kochance odpowiada taki uklad to ok

kochanica ale żonie nie odpowiada na pewno nie raz byłaś 'tą pierwszą' a nie 'tą drugą', odpowiadałby Ci taki uklad...?

Gość byla kochanica
ale to nie jest moj problem tylko zony

Gość marjaga
a w jaki sposób się mama dowiedziała...... sam jel powiedział?

zobaczyla ze ojciec używa dwoch telefonow i ten 'drugi' telefon mu przejrzała. pozniej juz musial powiedziec wszystko wyśpiewał.

kochanica gdyby nie bylo takich kobiet jak ty to w ogole by nie bylo takich problemow.

Gość jnb
Piszesz, że nie odpowiada, ale o tym wie ona, ojciec nie skoro nie było żadnych konsekwencji, na dodatek sama piszesz, że najgorsze dla niego jest to, że się wydało, a nie sam fakt zdrady. Zdaniem Twqojego ojca nic złego nie zrobił, więc spore szanse, że będzie kontynuował, więc i tak wyjdzie na Twoje.

on pisze mamie teraz takie piękne smsy, w domu stoi parę bukietów kwiatów, wyjechali na weekend bo ją zaprosil, stara się.......wiesz, teraz mówi że żałuje bardzo ale nie mowil tak od razu. Ciekawa jestem na ile to szczere a na ile pozory:/// a ona widzę juz spokojniejsza, pelna nadziei,jakby trochę weselsza......żeby się znowu nie zawiodła, skurwiel zawsze będzie skurwielem:///

Gość marjaga
powiem tak wiem że mamie będzie bardzo ciężko ale keżeli go nie zostawi to on będzie nadal ją zdradzał. Bo kobieta która na to pozwala w oczach mężczyzny traci szacunek. Z tego co piszesz to są zgodnym małżeństwem i myślę że jak go zostawi to ona za miesiąc góra 2 wróci i będzie błagał ją żeby mu wybaczyła. a jak zobaczy co stracił (kobietę, rodzinę) poczuje niechęć do tamtej kobiety.

marjaga mimo ze ja jestem ich córką i powinnam chcieć by byli razem niezaleznie od sytuacji to wiem o tym, wiem że to by było najlepsze wyjscie. powinien sie trochę wystraszyc i wtedy zacznie trząść portkami, rzygac mi sie chce jak widze jego zadowoloną minę, to cwaniakowanie ://// no i powinno wyjść oficjalnie ze wszyscy wiedzą, nie powinno mu to ujść całkiem na sucho bez echa.....wiem że mama sie boi że bracia są slabsi psychicznie ale trudno, nie powinna go kryć a oni też nie są juz dziecmi:/ powinien poczuć jakie sa konsekwencje takich zachowan. bo konsekwencji nie było zadnych, zamietli sprawę pod dywan.

Gość byla kochanica
Ivalia mozliwe ale to jest gdybanie co by bylo gdyby bylo

Gość jnb
No ale konsekwencje będą, jesli się sytuacja powtórzy. :) Więc się okaze, czy to co on teraz wyprawia, jest szczere.

Gość marjaga
no widzisz my wiemy o co chodzi a twojej mamie jest ciężko bo.. Powiem to bo mam już dobrze po 30-tce i związek na karku trwający nieprzerwanie 15 lat i z jednej strony rozumiem twoją mamę. Ona wie że nie jest już tak atrakcyjna jak kiedyś i nie może fizycznością konkurować z młodymi. boi się że zostanie sama i nikogo już nie znajdzie. Widzisz facetom jest łatwiej bo oni w tym wieku są najprzystojniejsi my niestety odwrotnie.. Co oczywiście nie zmienia faktu iż ja nie potrafiłabym wybaczyć a napewno nie tak szybko. I powiem ci że mama nie będzie szczęśliwa choć teraz pozornie wydaje jej się że tak

niech go chociaz raz zobaczę z tym drugim telefonem albo ze coś kręci to zapewniam Was dziewczyny, będzie miał piekło na ziemi. oj, już ja mu zapewnie dodakowe emocje. dziewczyny koncze prace, lece. do domu :( jutro sie odezwe o ile znajde ten wątek jeszcze. dziekuje za wszystkie komentarze,przynajmniej tu się moglam wygadac w tym ciągłym milczeniu....:/

Gość fdfgfghghjh
polowe krotsze te wlosy i by byly piekniejsze, za dlugie :(

założyłam wczoraj wątek, udało mi się go znaleźć. każdy dzień w domu mnie dobija, w pracy chociaż nie mogę się na niczym skupić udaje mi się na chwilę 'wyłączyć'...... ma/miał ktoś podobny problem....? jak sobie z tym wszystkim poradzić i przede wszystkim jak pomóc mamie...?:( może któraś pani miała taki problem jak moja mama teraz...? będę wdzieczna za wszystkie komentarze dziękuję

Gość byla kochanica
dowiedz sie najpierw czy ten romans trwa nadal

nie wiem tego, wiem tylko tyle że mój ojciec to tchórz. Wczoraj mama mi tak płakała do słuchawki.....:( rozmawiali z ojcem na temat "co by było gdyby" - co by było gdyby wybrał kochankę? w życiu by się do niej nie wprowadzil (mieszka 500km stad) ani ona do niego. on chcialby mieszkac z moja mamą 5 dni w tyg,żyć z nią jak gdyby nigdy nic a do kochanki jezdzic na weekendy.....co za chory układ i egoizm w czystej postaci:/ mama w życiu sie na to nie zgodzi i kochanka też nie. wczoraj ojciec powiedzial ze 'okłamywał obie". zadzwonil do kochanki przy mamie i powiedzial że wybiera rodzine - ale ponoc juz to zrobil tydzien temu więc ja mu nie wierze że będzie wporządku........

Gość gklmhj
a ty jeszcze nie skonczylas pisac tych opowiadanek? kurwa, dziewczyno, opanuj sie albo pisz je w zeszycikach do jezyka polskiego i oddawaj swojej pani do oceny jest jeszcze jedna mozliwosc cala swoja tworczosc jaka robisz na kafe, pokaz wlasnej matce i ojcu :D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

autorko! spojrz na sprawe oczami ojca! widac mu w malzenstwie czegos zabraklo! czegos co mu dala kochanka a twoja mam zapomniala ze istnieje tzn porzadny seks. Facetowi seks potzrebny jest jak powietrze i jesli zdradza to znaczy ma go malo lub podlej jakosci. Jesli nie chce odejsc to znaczy ze docenia twoja matke i zalezy mu na niej. Z reszta takie seksualne przygody kazdy facet ma w mniejszym lub wiekszym zakresie.Wyszumi sie z kochanka apo pewnym czasie wlacza mu sie hamulce i zacznie je porownywac i wyjdzie mu ze zona jest lepsza:) .Pewien procent kobiet i mezczyzn w okolicach 50tki zaczyna dostrzegac umykajacy czas i chca go zatrzymac za wszelka cene wdajac sie w rozne awantury milosne ,Tak jest z pewnoscia i z twoim ojcem. Ja bylbym optymista.Wyszaleje sie z kochanka i wroci psychicznie do zony ibedzie ja bardziej szanowal :)

gklmhj wypierdalaj stad jak ci sie nie chce czytac naprawde nie interesuje mnie twoje zdanie na ten temat mariner3 tak, rewelacja - tylko czy moja mama bedzie sie dalej szanowac???:/// jak z nim zostanie?? wcale mnie to nie pociesza bo ona teraz okropnie cierpi, nie zamierzam tlumaczyc go ani usprawiedliwiac w zaden sposob poprzez fakt ze 'jest facetem,jest przed 50tką,musi sie wyszumic" itd. nie interesuje mnie to za bardzo jakie są tego przyczyny. i skoro 'każdy' to ja chyba nigdy nie wyjdę za mąż bo nie mam ochoty żeby mój facet mi rogi kiedys przyprawil-TYMBARDZIEJ po tylu latach budowania wspolnego życia. mój ojciec sobie testuje granice i widzi ze teraz mama jest w takiej rozsypce ze moze sobie na wszystko pozwolić. a najbardziej sie boję o mame bo miala ostatnio problemy zdrowotne (i ma nadal) byla ostatnio w szpitalu na oddziale kardiologicznym zeby zbadac przyczyne jej zlego samopoczucia od ponad roku a on teraz robi cos takiego....kiedy najmniej są jej potrzebne wszelkie stresujące sytuacje :///

dokładnie...... mamie zabronił pisać cokolwiek złego do kochanki czy wyzywać ją a kochanka za to obraża moją mame, no szlag mnie trafi. Niech cała sprawa oficjalnie wyjdzie na jaw to sama chętnie jej powiem co myślę na ten temat i naprawde w dupie bede miala zdanie ojca na ten temat.

Gość do gklmhj
hehehe malo