Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Czy to,że nie chce mi sie poznawać facetów to choroba? :(

Polecane posty

Gość biznes łomem
ja już skreśliłam męski gatunek, na podstawie doświadczeń stwierdzam, że nie dadzą mi tego czego chcę, uwagę skupiam więc na czym innym

Gość biznes łomem
mogłabym długo wymieniać moje oczekiwania: powinni być czyści (nie tylko wtedy gdy jestem w domu), zarabiać przynajmniej tyle co ja, mieć pasję- jakiś swój świat i nie może to być piłka nożna, powinien czytać i rozwijać się ale bez przesady, powinien być odważny, męski i zdecydowany, powinien umieć rozmawiać a nie jak większość mężczyzn pomijać trudne tematy, nie może mnie znudzić w seksie więc powinien mieć fantazję itd itd ja oczywiście również daję sporo od siebie ale to już inna historia

oo wszystko co wymieniłas pasowałoby do mojego exa 😭 :( :( Boze dlaczego ja go zostawiłam ;( :( :( ale widzisz, istnieją tacy faceci :) nawet jak nie spotkałaś to masz szanse spotkac, a moze taki dla Ciebie jest w innym kraju/kontynencie? Polacy są w większości tacy bez polotu... :O

Gość biznes łomem
zdziwiłbyś się ale za wysokie progi

Gość sdfggggggggg
mi sie etz go nie che ale to z powdu zbyt wielu porazek i to jak zostalam wykorzystywana, ejstem brzydka wiec wykorzystuja mnie widocznie tylko w jednym celu

Gość biznes łomem
Pani Czkawko, przez wiele lat szłam na kompromisy w różnych kwestiach bo uważałam, że ważniejsze jest uczucie, wartości duchowe niż materialne ale doszłam do wniosku, że gooowno prawda, wiele elementów ukłądanki musi się złożyć aby było dobrze i na długo, może kogoś jeszcze spotkam ale nie nastawiam się, przykłady dookoła pokazują, że to coraz bardziej perfidny i zdradziecki gatunek:P

Gość sdfggggggggg
polaqkom jak nie smierdzi z chuja to smierdzi spod pachy

Gość biznes łomem
choć muszę dodać, że nie mam żadnych traumatycznych wspomnień, nikt mnie nie zdradził ani nie wykorzystał, ot kończyło się uczucie, kończył się związek, tak to u mnie jest, nie umiem być w związku żeby tylko być, wypalam się, frustruję i jestem okropna...zatem wolę odejść

Gość biznes łomem
ejstem brzydka wiec wykorzystuja mnie widocznie tylko w jednym celu nie myśl i nie mów tak o sobie, każdy jest wyjątkowy, tylko nie każdy to dostrzega

to ja miałam na opak :( wszystko racjonalnie, ciągłe podejrzenia... bylam taka wyrachowana cyniczna...ogolnie to nie są złe cechy, ale jak sie spotka tego własciwego, dobrego chlopaka to ... :O lipa

Gość dennka 26
faceci to naprawdę paskudny gatunek, trzeba ich wykorzystać finansowo, przelecieć kilka razy i w dooopę kopa, do życia są niepotrzebni, tylko chodzić wokoł nich i usługiwać, tragedia

Gość Pani Czkawka czy Panna?
Pani Czkawka a teraz jesteś sama? nawet do seksu ni masz nikogo?

dennka26 sto % racji :D :D :D teraz o kazdym nowym mysle tylko "przyda sie czy nie przyda" ...po co mi nieużytek :O jestem Panna... do seksu nikogo nie mam :)

Gość wHY???
w zasadzie to musze poznac jakiegos faceta, ale tylko po to żeby kolezanki mi zazdroscily WHY???

Gość do Pani Czkawka
a seks bez zwiazku juz ci sie zdarzyl kiedys?

why? no bo mam takie kolezaneczki co to bez faceta ani rusz :O a z facetem dla nich bede warta +25% :classic_cool: nie no zartuje...nie bede tego robic pod publike, chociaż teraz pewnie te dziffki uważają mnie za przegrańca :O seks bez zwiazku nie przytrafił mi sie i nie przytrafi raczej, no chyba że bede miec 30 lat i bede chciala zostac zaplodniona

Gość filuterny Roman
Pani Czkawko, ile masz lat? mieszkasz w PL?

Gość filuterny Roman
do Men Struatzja suko!---> nie widzisz, że nikogo nie obchodzą twoje podszywy, spiertalaj

hahah menstruazja zarabiaj jako wrózka :classic_cool: Roman filuterny - mieszkam w PL lat mam 22 ... i co jeszcze...no lubie sie pogapic na ladnych facetow ale nic wiecej :(

biizne łoman no widze ze moze spotkam jeszcze jakas kobiete co mysli jak ty aha i jak nie musze wygladac ala brad pit to ok :P

Gość niveababy87666
ja takkiego poznalam i co? nie moze byc moim chlopakiem, tylko kochankem bo za rok wroci do swojego kraju nawet nie ogladam sie za innymi a bede musiala a jest mi teraz tak dobrze!!!

Gość biznes łomem
nie można tu normalnie pogadać, zawsze jakiś pajac się znajdzie:(

a z jakiego kraju? nie mozesz jechac z nim? no chyba,że jest z Kamerunu... no nie, blondynką nie jestem i nigdy nie byłam jeszcze

biznes łomem mogłabym długo wymieniać moje oczekiwania: powinni być czyści (nie tylko wtedy gdy jestem w domu), zarabiać przynajmniej tyle co ja, mieć pasję- jakiś swój świat i nie może to być piłka nożna, powinien czytać i rozwijać się ale bez przesady, powinien być odważny, męski i zdecydowany, powinien umieć rozmawiać a nie jak większość mężczyzn pomijać trudne tematy, nie może mnie znudzić w seksie więc powinien mieć fantazję itd itd ja oczywiście również daję sporo od siebie ale to już inna historia Achtung! Ja takiego znalazlam. Tzn. ze musze sie go trzymac mocno? :classic_cool:

Gość biznes łomem
do KAMILWWW ---> nawet nie powinien wyglądać jak B. Pitt