Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Czy to,że nie chce mi sie poznawać facetów to choroba? :(

Polecane posty

pajace tu i popaprańcy to fakt, ale jestem uzalezniona od kafe... jakbym miała teraz wybór isc na randke z facetem przystojnym 7/10 albo nawet 9/10 to wybrałabym siedzenie na kafe :( : O boje sie że tak bedzie juz zawsze :O

Gość biznes łomem
CarrieBradshaw-Preston --> jeśli jesteście przyjaciółmi i macie tę magiczną więź, jeśli śmiejecie się aż was brzuchy bolą a jak jedno z was cierpi to drugie nieba przychyla... to pilnuj mocno!!!

hmmm Biznes to jak powinien wygladac a jak napewno nie??? pani czkawka - ja tez tak chyba zrobie jak ty bede siedzial na kafe bo na dworze zawsze albo za zimno albo za cieplo pada albo ogolna lipa a tu jest zajebiscie:D

biznes łomen mądra babeczka z Ciebie, a moglabys mi powiedziec czy ja mam jakies szanse na odzyskanie exa? :classic_cool: u nas tak wlasnie bylo, ze smialismy sie z bzdur, zawsze... nie krytykowal mnie za glupote... czy teskni za mną tak jak ja za nim? 😭

Gość biznes łomem
nie jestem wróżką:) mam trochę różnych doświadczeń i tzw. mądrości życiowej, która wcale nie sprawia, że życie jest łatwiejsze, wręcz przeciwnie

Gość biznes łomem
Czkawko---> dlaczego się rozstaliście? czy on jest z inną?

Gość biznes łomem
do KAMILWWW ---> wzrost min. 173 bo ja tyle mam i normalna budowa, nie pociągają mnie misie i pączki, poza tym żadnych wymagań jeśli mowa o wyglądzie

soorry kafe sie zacieła :O pewnie w gimnazjum skonczyly sie lekcje :classic_cool: co do mądrości to prawda, glupiemu łatwiej isc przez życie, nie boi sie bo nawet nie wie co to lęk... moj byly nie ma dziewczyny a rozstalismy sie bo jestem troche nienormalna:(

Gość ryszard peja z kafeterii
droga życia - nie dość że stromo to jeszcze ślisko, miał racje Włodi , Armageddon jest blisko :classic_cool:

gimbusy to sa pojebani sloneczka im w glowach , za moich czasow to byl flirt i butelka i poker rozbierany az im zazdroszcze :D

Gość kafe gimbus po lekcjach
za twoich czasach grano w butelkę? na czym to polegało ? ten na kogo wypadało musiał wsadzić sobie w dupę butelkę? :classic_cool: pewnie podobało ci się to i dlatego tak tęsknisz za tamtym okresem:D

a ja wam nie zazdroszcze frojda :classic_cool: cwelu :classic_cool:🖐️

jak mówił jeszcze większy klasyk - "wypierdalaj" :classic_cool:🖐️