Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nika90210

Co jest??

Polecane posty

Gość Nika90210

Witam:D Właściwie nie wiem od czego zacząć aczkolwiek mam 17 lat. Czuję się okropnie bo rok za rokiem mija moje koleżanki oraz przyjaciółki juz dawno poznały swoje pierwsze miłoście i wgl są w kolejnych związkach a jeśli nie to mają kolegów którzy wykazują zainteresowanie nimi. u mnie w tych sprawach jest beznadziejnie. jak wspomniałam wcześniej chodzę do 1 klasy liceum i jeszcze nigdy nie miałam chłopaka. Właściwie mam kolegów płci przeciwnej i wgl jest okej ale jeśli chodzi o innych chłopaków to nikt nie wyraża zainteresowania mną. Czuję się beznadziejnie i nawet jak w lustro na siebie patrzę czuję że jest coś nie tak. Nie jestem gruba czy coś w tym stylu chociaż wiele nawet tych grubych i szczerze powiedziawszy nie osiąkających piękną urodą dziewczyn szybciej znajdują chłopaków- ale to też kwestia charakteru. Na serio nie potrafię opisać tego jak czuję się beznadziejnie ,od ponad pół roku mój stan jest jeszcze gorszy po prostu czuję taką pustkę w sobie że czasem myslę że wgl co ja tu robię?? Wkurzają mnie docinki moich koleżanek że powinnam sobie kogoś znaleźć, ale to nie jest takie proste. ja jestem tradycjonalistką i po prostu nie potrafię pierwsza zagadywać do chłopaków, rzucać im natrętne teksty itp. ja czekam na to aż ktoś w końcu wykaże trochę zainteresowania i napisze chociażby głupiego sms-a. To niby takie proste a w sumie beznadziejne. Głupio mi kiedy widzę jak moje przyjaciółki chwalą się że napisał do nich albo zagadał pierwszy jakiś chłopak To mnie dobija w okropny sposób że zaczynam się czuć jak roślinka. Jest wielu chłopaków ładnych którzy mi się podobają ale ja się czuję ze po prostu nikt taki nie będzie chciał takiej szarej głupiej myszy jak ja. naprawdę nie życzę nikomu tego co teraz czuję .