Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pyatjąca

Na jakie zasiłki mogę liczyć?

Polecane posty

Gość Pyatjąca

Witajcie forumowicze! Jestem w drugim miesiącu ciąży. Mam 19 lat, uczę się, ale nie wiem, czy dokończę ten rok- tylko dlatego, że źle przechodzę ciąże (całodniowe mdłości, wymioty, omdlenia, nudności etc.). Mój partner pracuje. Aktualnie chcemy się wyprowadzić, jednak ceny za wynajem są tak wysokie, że nie wiem, czy damy radę. Czy mogę liczyć na jakąś pomoc finansową z opieki społecznej lub jakiegokolwiek innego źródła? Coś mi się obiło o uszy, że dofinansowują opłatę czynszu. Jakieś inne "ulgi", dofinansowania dla ciężarnych? Pomóżcie! Pozdrawiam serdecznie!

Gość ja kiedys...........
dotacja do mieszkania, ale nie wynajmowanego. wazny jest dochod, do niektorych rzeczy 350/osobe lub 504/osobe nie mozna przekroczyc. Nie jestescie malzenstwem, wiec nie wiem, jak to biorą pod uwage

Gość Pyatjąca
Własnie słyszałam, że do wynajmowanego mieszkania jest jakas dotacja.

w miom mieście nie ma. Tzn jest ogolnie dotacja do czyszu, ale nie jak się wynajmuje.....

najlepiej idż do mops-u i tam zapytaj. Dużo zależy od miasta, gdzie mieszkamy. mogą miec rozne fundusze, i moze tak byc, ze w moim miescie nie ma dotacji do wynajmu, a w Twoim jest

Gość Pyatjąca
A wiesz o jakichś innych dofinansowaniach dla ciężarnych?

niestety o tym nie słyszalam