Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kukuleczkaaa

Które najlepsze?????? :)))))))))))

Polecane posty

Gość kukuleczkaaa

chodzi mi o te nowe chipsy lays na euro, są 4 nowe smaki Leczo, Kurki w smietanie, pizza pepperoni i deska serow. jedliscie je? jak tak to ktore najlepsze bo sie zastanawiam jakie kupic :D

Gość ylva
Nie kupuj kurek - smakują tak samo jak Lays borowiki w śmietanie, tylko opakowanie jest inne

Gość kukuleczkaaa
oj to okropne musza byc, po tych borowikowych chcialo mi sie rzygac, fuj

Gość biznes łomem
o rany, naprawdę to jecie? z tymi sztucznymi barwnikami i udawaczami smaku? jeśli już to jem ziemniaczane solone albo paprykowe

Gość nie wiem co mam począć dziś
Jadłam tą "paletę serów". Nawet dobre. Jadłam też "leczo".. smakowały trochę, jak.. Były kiedyś takie chipsy z Lays o smaku jakichś kolorowych papryczek, takie jasno zielone opakowanie - no, to te o smaku "leczo" są bardzo podobne. Reszty nie jadłam.. Ale jeśli kurki smakują podobnie, jak borowiki, to ja dziękuję, bo tamte były strasznie słone :O

Gość kukuleczkaaa
ja jem bo jestem uzalezniona od chipsow codziennie musze zjesc duza paczke albo nawet 2 :D i jak wyjda jakies nowe to tez musze wszystkie przetestowac, teraz chyba kupie to leczo albo pizze jakies takie najlepsze mi sie wydaja :P

Gość elwir33
czego to ludzie nie wymyślą, kolega z angli mówił że jadł tam chipsy o smaku octu, to dopiero musiało byc ohydne

Gość ylva
Mam tak samo - jak pojawią się jakieś nowe smaki muszę je sprawdzić. Ale jak do tej pory nic nie przebije Laysowych ziemniaków z ogniska

Gość kukuleczkaaa
octowe? fuuuj okropne musialy byc kurde nie jadlam chyba tych ziemniakow z ogniska, jak one wygladaly?

Gość ylva
Kurczę, nie mogę znaleźć żadnego zdjęcia - one były z tej serii Lays 4 pory roku. Taka ciemnopomaranczowa torebka, na przodzie jesienne liście, coś w tym stylu. Ale były po prostu rewelacyjne.

Gość beatriis2
te prosrto z pieca sa w prawie kazdym sklepie wczoraj wlasnie je jadlam, a ja od siebie polecam "wiejskie ziemniaczki" zwlaszcza paprykowe albo maslo z sola, pycha ;- )

Gość gtgtg
NAJLEPSZE SĄ MACZUGI!! :D

Gość ylva
Nie. Tamte nazywały się "jesienny ziemniak z ogniska", czy coś takiego. Były w tej serii 4 Pory Roku, bodajże w 2007 albo 2008 roku

Gość kukuleczkaaa
oj tak maczugi też bardzo lubie :)

Gość kukuleczkaaa
kurcze to szkoda pewnie już ich nie będzie :/ a moimi ulubionymi były takie czarne laysy chyba grilowana cebulka czy jakos tak, byly przepyszne szkoda że już ich nie produkują :(

Gość gtgtg
O KURWA NIE PRZYPOMINAJ MI TO BYLO COS, CZEMU ONI JE KUR WYCOFALI ?????

Gość kukuleczkaaa
nie wiem, nawet nie mozna znalezc zdjecia opakowania w necie a takie pyszne byly

Gość syfka
leczo i pizza sa pycha a reszty nie jadlam

z tych nowych jadłam pizze i b,dobre podobne do zielonych cheetosow :D a ketchupowe byly dobre z biedronki, szkoda ze juz ich nie ma

Gość nie wiem ale
jadlam wszystkie oprocz kurek , ,teraz wlasnie jem deske serow i szok, nigdy jeszcze nie jadlam tak serowych chipsow, czuje sie jakbym jadla ser , są wspaniale :) leczo i pizza tez bardzo dobre, ogolem wyszly im te smaki na euro :)