Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mario_Mario_

jak korzystac z solarium? czy warto?

Polecane posty

Gość Mario_Mario_

Mam 28 lat. Nigdy nie byłam na solarium. Słońce jeżeli juz mnie "chwyci" to robie sie czerwona, a pozniej znowu jestem blada. Dlatego unikam slonca bo po prostu ono mnie "męczy"...jestem blada, na twarzy i rękach mam piegi, ale wiosna, ljesienia i zima nie sa abrdzo widoczne. Nie mam na szczescie w ogole zmarszczek, wygladam na jakies 19-20 lat. W pracy klienci czesto mysla, ze jestem na praktykach..w kazdym razie zmierzam do tego, ze nie wiem czy zaczac korzystac troszke z solarium aby nie byc na lato taka blada jak zawsze, czy to nie zaszkodzi mojej skorze, nie spowoduje wczesniejszych zmarszczek, czy nie dostane mnustwa piegow itp itd...moge sobie czytac opinie ekspertow ale chce uslyszec opinie osob, ktore korzystaja z solarium.

Wiesz, mówią, że każda wizyta w solarium zwiększa o ileś tam procent szansę na czerniaka, więc może pomyśl o opalaniu natryskowym albo o kremach i balsamach bronzujących

Gość Naike
To nie idź jak nie byłaś.

Gość Mario_Mario_
kiedys stosowalam samoopalacz ale wygladalam okropnie wiec tego zaprzestalam. Stosowalam takze balsam brazujacy ale po kazdej kapieli juz go nie bylo widac wiec w sumie uzywanie go bylo praktycznie bezsensowne. sprobuje z tym samoopalaczme ktory polecilas

Gość biznes łomem
opalanie natryskowe jest teraz modne, 150zł z przyjazd Pani do domu z takim specjalnym namiotem, opalenizna trzyma sie ok. 2 tygodnie, są 2 odcienie do wyboru jasny i ciemny, nie ma tam chemii bo to wyciąg z orzecha polecam

Gość biznes łomem
mówię o warszawie, tutaj przyjeżdzają do domu, bo po tym nie można się od razu ubrać i iść jak po solarium, trzeba ok. 2,3 godzin po tym jasnym odcieniu wyschnąć

Gość magistra
ja miałam podobny problem - na słońcu zawsze spalona na raka, mnóstwo piegów, potem skóra schodzi a ja znowu blada jak córka młynarza! na solarium poszłam pierwszy raz jak miałam 25 lat. jestem bardzo zadowolona. najpierw 4 minuty potem za każdym razem chwilkę dłużej. wyglądałam duzo lepiej, skóra się nie wysuszała tylko ten zapach niezbyt przyjemny. ale ogólnie polecam sesje niezbyt długie 2 razy w tygodniu jak już się ciepło na dworze robi.

Gość Mario_Mario_
Magistra - a co z piegami? wychodzi Ci duzo po solarium? Wiesz ja nie chce byc ciemna tylko po prostu troszke ciemniajsza bo nogi mam biale jak maka