Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

|MiMiLkAa|

Są tutaj dziewczyny które cały tydzień czekają na swoich facetó aż wrócą z pracy

Polecane posty

Gość górolka
dziewczyny pewnie macie mezow za granica, wspolczuje Wam nie wyobrazam sobie tak zyc, Wy macie zycie tu, oni tam, jak dla mnie to zbyt wielkie poswiecenie dla kasy... kosztem rodziny

Gość ujikl;
uu tirowki i te sprawy

Gość górolka
tirowki sa wszedzie i latwodostepne... ale zaufanie musi byc

też na miedzynarodowym niestety...:( mam nadzieję,że to już ostatni wyjazd(dzisiaj wyjechał) a dziewczyny jaki macie kontakt z waszymi m?

Gość ujikl;
jasne3 ze sa ale wieskze prawdopodobienstwo ze skorzytsa z nich facet ktory nie widzi kobiety swojej kilka dni niz ten ktory widzi swoja codziennie

Gość ujikl;
jasne3 ze sa ale wieksze prawdopodobienstwo ze skorzytsa z nich facet ktory nie widzi kobiety swojej kilka dni niz ten ktory widzi swoja codziennie

Gość www.oSilowni.pl/cwiczenia
Jak Wam sie dluzy czekanie to wezcie sie za cwiczenia:P Zawsze warto cos dla siebie zrobic, pamietajcie kochane panie

sa telefony internet i da sie jakos wytrzymac.jakby sie nie rozmawialo to nie ma szans na przetrwanie

ujikl; jasne3 ze sa ale wieskze prawdopodobienstwo ze skorzytsa z nich facet ktory nie widzi kobiety swojej kilka dni niz ten ktory widzi swoja codziennie nie każdy:)

Gość ujikl;
nie kazdy nie kazdy a skad mzoesz wiedziec ze akurat nie twoj

No nam zostaje tylko telefon. M nie ma na razie dostępu do internetu wyjeżdża od 3 miesięcy ale już szuka sobie taką pracę ze bedzie codziennie w domu:)

mimilka no to zycze wam zeby znalazl taka prace a nie mysleliscie zeby razem np wyjechac za granice?

ujikl; nie kazdy nie kazdy a skad mzoesz wiedziec ze akurat nie twoj bo wiem i już... jak będzie chcial to mnie zdradzi,.. czy ja coś na to poradzę?

To mam nadzieję,że codziennie będziemy sobie tutaj pisać:) nawet jak będzie nam źle...:( tak mam 100% zaufanie do Niego. Zdarzają się faceci którzy w tej"branży"korzystają z takich Pań ale wiem że więcej stoi u takich ulicznych osobówek niż takich "klamotów"

Zapraszamy jeszcze inne kobietki:) Dziewczyny zaczernijcie się tak będzie lepiej:) Lecę pod prysznic będę za 20 minut:)

Gość górolka
ja tez o tirowki sie nie boje moj rzadko ma gotowke przy sobie a karta to takiej raczej nie zaplaci hehe

Już jestem:) No mój już śpi ma 300 km do Francji:( Ale w czwartek rano będzie już w Naszym mieście:):P Także jeszcze dwa dni:):( Jak by jechał jeszcze następny kurs to w sobotę by miał wyjazd:( Mam nadzieję,że nie pojedzie:(

Gość www.oSilowni.pl/cwiczenia
Nie wiem czmeu, ale nie nawidze jak kobieta jest o mnie zazdrosna:P Sry ze sie wtracam, ale mnie to drazni:P