Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

|MiMiLkAa|

Są tutaj dziewczyny które cały tydzień czekają na swoich facetó aż wrócą z pracy

Polecane posty

Witam Laski! Ja już po pracy:) Mój M jutro wraca:):P:) powiedzcie mi czy jesli ma umowe na 3 miesiace(okres próbny) zostało mu do końca tej umowy dwa i pół tygodnia i nie chce wiecej jechać czy musi dawać jeszcze wypowiedzenie???

Gość górolka
witam dziewczyny ja sie nie znam wiec nie pomoge :)

Gość jdhjhfeufegfydgfdh
oczywiście że musi. Przecież w umowie na pewno jest zapis, jaki jest okres wypowiedzenia. Jeśli po prostu nie pójdzie do pracy, to zostanie to potraktowane jako porzucenie miejsca pracy, co nie wygląda ładnie w świadectwie pracy.

mój narzeczony pracuje w szpitalu i też wiecznie na Niego czekam w domku.Najgorsze sa noce i weekendy gdy musi pracować bo wtedy nie mam zajęc na uczelni i tęsknimy z córcią strasznie :(

Gość górolka
hellow ! co slychac ciekawego? moj wrocil wczoraj z trasy, dzis go nie ma bo zalatwia cos w okolicy a jutro znow w trase... i tak nasze zycie mija a ja sama z dzieciakami :)

cześć:) tobie to dobrze :P do mężusia sie w nocy przytuli... a mój sie tylko uśmiechnie do mnie na skype, dobranoc i do spania hehe ale jakoś trzeba bedzie wytrzymać do czerwca:)