Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona27_

Kocha mnie młodszy facet - co robic?

Polecane posty

Gość efdrwer
o nastepna "mlodo wygladajaca"

Gość mnie sie babka w wieku 30 lat
niby jak jestes w stanie dostrzec roznice raptem kilku lat:D? tak jak sam twierdzisz, ludzie pytaja sie o dowod, bo bardzo roznie jest z wygladem i wiekiem(oczywiscie bez ekstremow)

Gość mnie sie babka w wieku 30 lat
mam siostre kilka lat mlodsza, a zawsze mnie biora za ta mlodsza:D zreszta temat jest z deka inny, wiec wrocmy do niego;)

Gość jkdfknfvnrp
to tylko 6 lat,wyluzuj:)

Gość ona27_
Tez myślę, ze to nieduzo w sumie. Zresztą, po co później zalowac, że się nie spróbowało. :)

Gość efdrwer
To juz nie moja wina, ze dzisiejsze nastolatki wygladaja jak zjechane 30dziestki I stara nie nerwujsja, bo ci zmarszczki wyskocza

Gość jhkjkkhjkjhkjhkjhkj
tak napisze, chlopak 21 lat to szczyl, mozesz sobie myslec ze on dojrzaly i inne pierdoly, ale nie jest, z biegiem czasu sama dojdziesz do tego, pisze ci z wlasnego doswiadczenia, ja tylko mialam mlodszych facetow

Gość u nas jest tak samo
Autorka, chlopak jest mlody, ale odejsc moze facet w kazdym wieku - i nie zalezy to od tego ile ma lat:) jak jest dojrzaly, to macie szanse, jak nie jest dojrzaly to moze byc i 30/40latkiem i nie wypali

Gość nic nie robic a co masz robic
ja jestem w podobnym wieku do twojego i mam chlopaka mlodszego 5 lat, jest bardzo dojrzaly jak na swoj wiek... ale wybacz nie wierze ci ze wygladasz mlodziej od niego, jednak widac roznice wieku na pewno. poza tym dziwi mnie ze taki mlody chlopak nalega na wspolne meiszkanie... od razu widac ze zadnej moralnosci to to nie ma, wiec nie wiem czy ten twoj taki dojrzaly. ja tez nie chce dzieci wiec mam to gdzies ze tyka mi zegar biologiczny, do slubu tez mi sie nie spieszy ale na kocią łapę na pewno bym nie meiszkala z chlopakiem bo to brak szacunku i oznaka niedojrzalosci 🖐️

Gość i co sie moherze
wtrącasz z tymi zaściankowymi poglądami? Teraz duzo ludzi mieszka bez slubu i mają do tego prawo, to nie średniowiecze. Autorka, bierz faceta, nie ma co rozkminiać.

Gość abc 26 03
Też zauroczyłam się w młodszym :)

Gość spalona zapałka
O co ta afera hehe. Kiedys bylo nie do pomyslenia zeby seks przed slubem, teraz to normalne, zwiazki gdzie jest roznica wieku sa tez normalne, w ogóle jest równouprawnienie, skoro jakis stary grzyb 50 letni startuje do 20 i to jest okej, to kobieta tez ma prawo byc z mlodszym facetem, a jak sie komus to nie podoba to jest zwykla zawiśc typowo polski odruch :O

Gość dziś na pomarańczowo
tak myślę i myślę, co by tu napisać i wiesz co autorko? daj się ponieść. wyłącz myślenie, analizy, kombinowanie, patrzenie w przyszłość. jestem od Ciebie rok starsza, więc właściwie rówieśniczka i z mojego doświadczenia mogę powiedzieć, że takie szukanie problemów i zastanawianie się ciągle nad tym czy tamtym scenariuszem prowadzi jedynie do zmęczenia i frustracji. bo ciągle coś nie tak, ciągle coś nie pasuje, ciągle nie jest idealnie, doskonale i perfekcyjnie. tak nigdy nie będzie. daj się ponieść emocjom, w najgorszym razie przeżyjesz krótki, aczkolwiek namiętny romans :D a może właśnie dla Ciebie los okaże się łaskawy i właśnie poznałaś tego jedynego? ryzykuj, człowiek nie szklanka, nie potłucze się, najwyżej lekko poobija.

Gość _ona_29
mnie tez i niewiem co robic :D on ma 22 :D

Gość _ona_29
nie wiem

Gość Słoń Dominik z Anina
no pewnie ten sam co celował w ciebie z f...eM na czacie z 8 lat nazad a nie trafia bo ciągle koń szachowy z łap mu nie wychodzi. OT defekciarz choć się satara cudzymi łapami :-P nie masz gorszego niż miałczyk bez chonoru za to z przerośnietymi bokobrodami eheheheh dwoma... coby raźniej mu było na POlu ehehehhe

Gość ja 39 on 30
Mam to samo :O

Gość ona27_
Hej hej :) Właśnie wróciłam ze spotkania z nim :) Ach :P

Gość A jak Wam się układa
w TYCH sprawach? :P

Gość ona27_
Fantastycznie w TYCH sprawach ;) :)

Ja powiem tylko tak: młodszy - niedojrzały. Ja też mam doświadczenie ze starszymi duużo. Albo są jak zużyte podpaski, albo zgryw a w rzeczywistości jak nastolatki. Nieważna jest metryka. Wiem, że jeśli ktoś jest sensowny to albo nas będzie inspirował, albo będzie po nim wyraźnie widać że ma potencjał, albo nie. Też długo wierzyłam, że dojrzałość wiąże się z wiekiem. Ale tak nie jest.