Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghrrrhhrr

Mam pytanie dotyczące tabletek

Polecane posty

Gość ghrrrhhrr

Podejrzewam, że przytyłam sporo od przyjmowania tabletek antykoncepcyjnych. Czy jeżeli zmienię je na inne to schudnę? Czy może jest już za późno i sama zmiana tabletek nie wystarczy?

Gość Żeberko
Przytyłaś bo za dużo jadłaś, i tyle.

Gość uhuhu blb
Wlasnie

No raczej od innych tabletek nie schudniesz, więc radzę rozejrzeć się za adidasami i dresem do biegania.

Gość ghrrrhhrr
to czyli nie ma sensu zmieniać tabletek? Waga zatrzymała mi się w miejscu i już więcej nie tyję. Jutro mam wizytę u ginekologa i się zastanawiam czy coś o tym powiedzieć

Oczywiście, że powiedzieć, bo to znaczy, że zatrzymują wodę w organiźmie i nie są odpowiednie dla Ciebie. Powinnaś je zmienić od razu jak zauważyłaś, że coś jest nie tak.

Gość skąd ja to znam
A czy czujesz się opuchnięta? Bolą cię nogi, piersi? Bo jest jeszcze opcja, że tabletki zatrzymują ci wodę w organizmie. Wtedy konieczna jest zmiana. Dużo jest tych kilogramów na plusie?

Gość ghrrrhhrr
przybyło mi zdaje się 5-6kg. Czuję się opuchnięta ale zdaje mi się, że przed braniem tabletek również tak się czułam. Głównie wtedy to odczuwam jak dłużej posiedzę, postoję w tej samej pozycji, więc może to być spowodowane złym krążeniem

Gość skąd ja to znam
Oj, to sporo :/ Ja bym zmieniła tabletki bezwzględnie ze strachu, że przytyję jeszcze więcej z czasem. Mi się woda zatrzymywała ale to było do 3kg dodatkowych. Porozmawiaj z lekarzem.