Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cały czas o niej myśle...

Myślałem że będziemy razem...

Polecane posty

Hej jestem tu nowy. I opisze wam swoj problem. Mam taki problem. Znam pewną dziewczynę już od ponad roku. Poznaliśmy się bo była dziewczyną mojego kumpla. Jest fajna ale dopóki była jego dziewczyną to nic mnie w stronę jej nie ciągło, ale mój kumpel ją olewał (m.in. nie przyjechał na walentynki) dodatkowo poźniej zdradził ja. Ona mu kilka razy wybaczyła ale ok 2 miesiące temu rozstali się na dobre. Początkowo zacząłem z nią gadać jak zwykły kumpel, lecz z biegiem czasu zacząłem z nią pisać i pojechaliśmy wspólnie na impreze. Na imprezie zamiast się bawić to praktycznie cała przegadaliśmy i w następnym tygodniu byłem u niej prawie codziennie. Super nam się gadało. Pewnego dnia ja pocałowałem na powitanie i pożegnanie, nastepnego dnia też. Pojechaliśmy w nastepna sobote na impreze. Początkowo wydawało mi się że mnie traktuje chłodno ale potem złapała mnie za ręke i chodziliśmy jak para zakochanych. Poźniej tanczylismy i kilka razy się pocalowalismy. Od razu mowie, nie bylismy pijani. Wszystko wskazywało na to że będzie dobrze. Nastepnego dnia pojechałem do niej i pocałowałem ją na pożegnanie. Po kilku minutach dostałem wiadomość zebym nie zrozumiał jej zle ale ona nie chce się narazie angazowac w zaden związek... Nie wiem co robić bo chyba coś do niej poczułem i cały czas o niej myśle!! Odpuscic sobie czy dac jej czas? Ona jest po dość cięzkim związku. Pomóżcie

Jedyne co mnie w niej przeraz, ze na jednym z forum podpisuje sie nickiem Pedau Mewcia. :(

Ja szukam jakiejś rady a nie tego typu komentarzy...

Gość skąd ja to znam
Daj jej spokój. Skoro najpierw dawała ci inne znaki, a teraz coś przeciwnego mówi, tzn. że zależalo jej tylko na tym, że czuła się przy tobie wyjątkwa i adorowana. A nie na tobie. Najlepiej w ogóle zerwij konktakt. Być może zatęskni i sama do ciebie zacznie się odzywać. A jak nie to znaczy że po prostu dobrze się z tobą czuła i bawiła. To jedyny sposób.

Jutro chce do niej jechać o pogadać... To zły pomysł???

Gość skąd ja to znam
Ale o czym? :o Już wszystko zostało powiedziane.

Ale ja nie potrafie z nia zerwac kontaktu... Nie dam rady!!

Gość hogata44
Moim zdaniem powinieneś z nią właśnie porozmawiać szczerze i zobaczyć jak na to zareaguje. Trzeba zawsze walczyć o miłość... jeśli to miłość.

Gość skąd ja to znam
No to musisz się pogodzić z tym, że będziesz tylko przyjacielem.

Tak właśnie chce zrobić ale nie wiem co z tego wyjdzie...

Bede walczyl, przynajmniej potem nie bede zalowal ze nic nie zrobilem...

Gość hogata44
Ja ci życzę z całego serca powodzenia. Uważam, że zawsze trzeba być maksymalnie szczerym w takich sprawach, szczególnie facet powinien udowodnić że bardzo mu zależy. A jeśli naprawdę do coś większego z Twojej strony, to nawet jeśli Ci powie że jeszcze za wcześnie na nowy związek, powinieneś być przy niej jako przyjaciel i czekać aż zdobędziesz zaufanie. Daj znać jak poszło ;)

Gość nie badz peezda
i zaruchaj poki jest w desperacji

Gość skąd ja to znam
No ale co ma wyjść? Usłyszysz tylko więcej przykrych słów albo co gorsze, że może za jakiś czas...

hogata44 dzieki za wsparcie tego potrzebowałem. Chociażby za jakiś czas to ja mogę poczekać... Wiem że to naiwne ale tonący brzytwy się chwyta

Gość skąd ja to znam
Szczerze to okropnie naiwne. No ale chyba każdy musi sam się sparzyć. Powodzenia.

Moze i naiwne ale nie spojrze w lustro jezeli nie sprobuje...

Mam nadzieje ze sie nie sparze.

Gość hogata44
Wiesz co, nawet jeśli się sparzysz (oby nie), to będziesz mógł powiedzieć o sobie przynajmniej że jesteś prawdziwym facetem. Czekam na relację.

Ok zdam relacje jutro. Postaram sie nie naciskac ale szczerze porozmawiac...

Gość llalalallalalallal
Jeny ale głupoty piszecie chlopakowi, napisala to co mysli i tyle. Widocznie ja pociagasz i interesujesz, podobasz sie jej itp, ale dopiero co sie rozstala z chlopakiem i to normalne ze nie chce sie od razu pakowac w nowy zwiazek. Poczekaj az bedzie gotowa, niewiem miesiac, dwa, trzy, spotykaj sie z nia normalnie, ale moze bez buziakow, to powinno przyspieszyc jej checi na ciebie;)

Wlasnie to mi napisala ze ma nadzieje ze nadal bedziemy sie spotykac ale nie wiedzialem jak mam to odebrac...