Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Prezes Wertyp

Żal mi Breiviaka. To efekt uboczny lewicowej polityki.

Polecane posty

skoro sprowadzili Islamskich radykalow, to naturalne bylo pojawienie sie przeciwwagi w srodowisku. oczywiscie zle zrobil, ale to lewica spowodowal rozwoj prawicowego ekstremizmu. po piera go wiele osob, tak jak wsrod arabow Islamiskie bojowki maja szacunek. ps. zobaczie video z rozprawy. ci zalosni norwegowie, podaja mu reke, witaja sie z nim. kompletne zero emocji. zadnej pogardy. u nas by go zlinczowali, gdyby zabil tylu polakow.

Gość ja bym nie ryzykowal
wszystko wina: - lewaków - zydów - gejowizny - arabusów wszystkie te 4 skladniki trzeba by wybic i jeszcze ameryke i bylby spokoj

poplakal sie bo mu manifest puscili. ale ogolnie szokuje mnie to jak sie z nim obchdza, czesc, na razie ;) ja pierdole, wyprane mozgi. celebryta.

Gość troszke prawdy
ten brevik robi was w bambuko. te zachowanie- sta piesc, usmiech i ta ZUCHWAŁOSC..On jest poczytalny, ale zauchwały i zarozumiały. On to czyni swiadomie. Smieje sie z was z sadu ludzi itp. Chyba tylko albo dozywocie w celi. Normlany nie jest w sensie narcyz i zuchwały. Dlatego to zrobil.

max. 21 lat. w tym juz mu licza do kary. jaja beda jak mu obniza, bo ponoc adwokat chce obwinic cenzure polityczna za wybuch gniewu.

Wiesz czym ten chłoptaś zrobił takie BUUUM!!!? Ja wiem. Nie wiem natomiast jak zrobił taki fajny zapalnik. Moim zdaniem zapalnik elektryczny nie daje zapłonu pod 5 ton XXX. Musiał zrobić ładunek detonujący na bazie XXX i użyć zwykłej rtęciówki. Podobnego ładunku użyto w WTC przed zamachem z 11-go. Pozdrawiam...........Petard:D

Gość you poor man
Autorze, naucz się pisać poprawnie, zanim napiszesz następny post! POPIERA- pisze się razem!!!

Gość nie to jest efekt
tego,że ludziom po prostu odpierdala,i nie wiedzą co dalej z sobą robić,nie mają prawdziwego życia,i debtaują przed internetem o szczęściu ludzkości,niekiedy biorąc to zbyt poważnie

Gość a prawdziwe zycie
polega na tym by nie widzieć co sie ze swiatem wyrabia i dbać tylko o swoją dupę.

Gość niedouka
moj kolega tylko nikomu nie mowcie

Gość nie to jest efekt
miliony świrów w tzw.demokracji i dobie internetu,myśli ja znam receptę na szczęścię dla wszystkich,i niekiedy któryś ze świrów bierze to zbyt poważnie,życie przestaje po prostu być prawdziwe

Gość niedouka
wy zaraz wupaplacie

Gość nie to jest efekt
a co się takiego dzieje wokół,żyjemy w dobie bogactwa,jakiego nigdy nie było w dziejach świata i jedynym problemem jest to,że to bogactwo jest na ogromny kredyt

koles gupi nie jest. jego prawnicy zalatwia mu status pierdolnietego, trafi do wariatkowa...napisze książkę lub kilka , zarobi miliony w każdej europejskiej walucie, nastepnie pokaja sie przeprosi, zalozy fundację, stanie się celebrytą i dobroczyncą (przekaze na fundację powiedzmy 25% zyskow) , w wieku 30 lart wyjdzie ulaskawiony czy cos i bedzie do konca zycia zyl w luksusach🖐️

Gość nie to jest efekt
jakby taki Breivik pozapierdalał trochę w polu to nie miałby siły myśleć o swojej misji

Gość podkurwionaaaasdsdsdss
uważaj na efekt uboczny prawicowej polityki bo się z tobą rozprawii wertypie!!!!!

Gość cwecwe
trzeba wybic zydow amerykanow i muslimow

Gość nie to jest efekt
dziwny ten świat i życie zaczyna się na nim robić,czemu Breivik miałby być normalny

Gość ghjghjjghjghjj
A mnie jednak bardziej szkoda niewinnych ludzi, których zabił... Ciekawe czy też by Ci było go żal gdyby zabił Twoje dziecko :/

prawicowe jełopy ( nie mówie tutaj o wykształconych, normalnych , spokojnych i racjonalnych prawicowcach do których ciężko miec jakieś zarzuty) tak więc prawicowe jełopy same sie prosza o jakąś rekacje ze strony kogoś nieobliczalnego!!! jak jakiemus lewakowi odbije palma to wertypa i petarda to odstrzału złamasy!!!

czekaj czekaj kiedyś to bedziesz sobie wienien sam , że wyszedłeś z domu. bedziemy tutaj pisac i mówić jakiś to głupi

Gość Steaa
nie!!!!!!!!!! to tusk jest winien i nasz polski rząd!!!!!!!!!!!