Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Lucys82

kamica nerkowa

Polecane posty

Gość Lucys82

Witam serdecznie od dziecka użeram się z kamicą nerkową ,miałąm 6 zabiegów Eswl i udało się pozbyć kamieni na ok 20 lat.Taka byłąm szczęsliwa ,nareszcie pozbyłam się dziadostwa ,ale choroba powróciłą obecnie mam po dwa kamienie na nerce prawej i lewej ok 4mm.Moje kamienie bardzo mi dokuczają boli mnie brzuch ,mam nudności ,wzdęcia i uczucie wypychania.Nie mam już siły ,nie mam dobrego specjalisty który by mnie pokierował co dalej robić .Dodam ,że przeszłam kurację Shilingtonem ok 3msc i nic nadal mam kamienie ,które są szczawianowo-wapniowe.Od tygodnia mam bóle non stop w nocy nie śpię jestem wyczerpana i na skraju depresji.Nie ma we mnie chęci do życia ,bo co to za zycie jeśli wciąż boli brzuch.Pomóżcie ,dobre rady będą dla mnie wielką podpora z checią nawiąże kontakt z kamieniarzami aby ulżyć sobie w bólu.Nie wierze ,że kamienie można urodzić mi w mojej kadencji jeszcze się to nie zdażyło .Pozdrawiam -Zrozpaczona.Dodam ,że jestem instruktorem fitness ruch mam codziennie a mimo wszystko kamienie mnie kochają.!!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować