Gość Lucys82 Napisano Kwiecień 16, 2012 Witam serdecznie od dziecka użeram się z kamicą nerkową ,miałąm 6 zabiegów Eswl i udało się pozbyć kamieni na ok 20 lat.Taka byłąm szczęsliwa ,nareszcie pozbyłam się dziadostwa ,ale choroba powróciłą obecnie mam po dwa kamienie na nerce prawej i lewej ok 4mm.Moje kamienie bardzo mi dokuczają boli mnie brzuch ,mam nudności ,wzdęcia i uczucie wypychania.Nie mam już siły ,nie mam dobrego specjalisty który by mnie pokierował co dalej robić .Dodam ,że przeszłam kurację Shilingtonem ok 3msc i nic nadal mam kamienie ,które są szczawianowo-wapniowe.Od tygodnia mam bóle non stop w nocy nie śpię jestem wyczerpana i na skraju depresji.Nie ma we mnie chęci do życia ,bo co to za zycie jeśli wciąż boli brzuch.Pomóżcie ,dobre rady będą dla mnie wielką podpora z checią nawiąże kontakt z kamieniarzami aby ulżyć sobie w bólu.Nie wierze ,że kamienie można urodzić mi w mojej kadencji jeszcze się to nie zdażyło .Pozdrawiam -Zrozpaczona.Dodam ,że jestem instruktorem fitness ruch mam codziennie a mimo wszystko kamienie mnie kochają.!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach