Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajaca jedna...

Praca w hipermarkecie a orzeczenie o niepelnoscprawnosci...

Polecane posty

Gość pytajaca jedna...

Witam mam pytanie do forumowiczow. Dowiedzialam sie ze przyjmuja na kase w Carrefour'ze przez trzy agencje jakies z tym ze przez jedna agencje przyjmuja z orzeczeniem o niepelnosprawnosci. Wynika z tego ze przyjmuja tez osoby ze stopniem niepelnospr. Mam takie orzeczenie ale tak sie zastanawiam czy warto sie nim okazywac w pracy na kasie w Carrefour jesli tez przyjmuja osoby bez tego orzeczenia?? Czy moge miec jakies korzysci JA z tego ze okaze takie orzeczenie?? Bo, ze zaklad bedzie mial korzysci to ja wiem bo ma jakies ulgi z tyt. zatrudnienia osob niepenospr. I tak wlasnie mysle czy potemjakies korzysci czy niekorzysci sa przez takie orzeczenie np dadza mneijsza badz wieksza pensje mi przez to orzeczenie czy nie ma to roznicy?? Jak myslicie? Co zrobic w tej sytuacji? Okazywac sie tym orzeczeniem o niepelnosprawnosci czy nie? Nie widac po mnie zebym byla niepalnosprawna takze nie musza wiedziec....

Gość uhuhu blb
Dłuższa przerwa w pracy i inny wymiar urlopu, pensja ta sama.

Gość pytajaca jedna...
Na prawde sa takie przywileje i nie ma zadnych niekorzystnych rzeczy ktore z tego moga wyniknac?? :-)