Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdeterminowanaa

zerwanie i wyrzuty sumieniaa

Polecane posty

Gość zdeterminowanaa

witam! mam pewien problem.. byłam z chłopakiem ok pół roku, był bardzo dobry ale strasznie się zmienił po kilku miesiącach. :x. był dla mnie dobry. jednak nadszedł taki moment że nie mogliśmy się ze sobą spotykać.. przestałam czuć do niego cokolwiek.. początkowo nie mówiłam mu że mam ochotę to zakończyć.. zaczęło denerwować go to że spotykam się ze swoimi kolegami i już nie dałam rady, miałam dość i rzuciłam go.. utrzymywaliśmy kontakt przez kilka miesięcy, ale pod koniec zaczęło mu odpierdalać, zaczynał mówić że się zabije, strasznie przeklinał.. gdy ostatecznie mu powiedziałam że już nie będzie dla nas szans uspokoił się.. chciał żebym dała mu spokój bo musi nauczyć się beze mnie żyć.. mam lekkie wyrzuty sumienia.. czy tak powinno być? nic do niego nie czuję..

Gość zdeterminowanaa
odezwie się ktoś?

Gość WXxX!
Yyyyyy, to wszystko bo Cię strasznie kocha?

Gość zdeterminowanaa
no ja nie wiem. chciał żebym wróciła do niego ale się nie zgodziłam. po prostu nic nie czuję.

Gość WXxX!
Może po prostu nie byłaś dojrzała do związku jakiego oczekiwał, a on oczekiwał czegoś więcej po Tobie.

Gość zdeterminowanaa
że ja?. prooszę.. to on się wkurwiał bez powodu.. ktoś wreszcie odpowie na pytanie?.

Gość afafwf
A po ile macie lat ?

Gość afafwf
Cóż i tak i nie Tak bo go zapewne tym zraniłaś Nie bo paradoksalnie chciałaś sobie ulżyć zerwaniem

Gość zdeterminowanaa
twierdzisz że zrobiłam źle?. no ale dawałam mu przecież znaki.. mógł się domyśleć.. no mało ważne ale po 17

Gość WXxX!
Trzymam kciuki żebyś ni przypomniała sobie o nim i nie zachciała wrócić. Po co ma cierpieć kolejny raz?

Gość WXxX!
Jakie znaki?

Gość zdeterminowanaa
no np nie odpowiadałem że go kocham. i sory ale nie będę miała nawet zamiaru wracać do niego -.- pojebany jest..

Gość afafwf
WXxX ! POPIERAM

Gość afafwf
Mówisz jak moja była -.- autorko

Gość WXxX!
Nie jesteś pierwszą taką kobietą jaką znam. Po prostu jesteś infantylna. I niezłe mniemanie masz o nim widzę.

Gość afafwf
Też mi znaki :D "nie odpowiadałam że go kocham" tak trudno powiedzieć że nie wiesz że nie czujesz tego co na początku ? Nie miej do niego pretensji :/

Gość WXxX!
on też potrafił powiedzieć do mnie źle. więc sorki, ale jak on mi tak ja mu. i on niby kocha? nooo chyba nie.

Gość WXxX!
żal mi go. nie mógł po prostu zrozumieć że nie będziemy razem? po ką cholerę mówił że się zabije. powiedziałam że to koniec a ten żel mnie kocha, prosze was. potem zaczął mówić że się zabije i potrafił źle na mnie powiedzieć.

Gość afafwf
Autorko - jak ty się zachowujesz :/ masakra po prostu, chociaż lepiej że się rozstaliście bo On nie będzie już cierpiał przez twoje fochy

Gość zdeterminowanaa
WXxX! co to się stało że objęłaś mój punkt widzenia?.

Gość afafwf
Bo to podszyw

Gość WXxX!
Razem z moim facetem odpisujemy na tym topicu. Teraz ja specjalnie to napisałam. Bo miałam koleżankę z takim punktem widzenia. Więc spodziewałam się że przytakniesz - I ZGODZIŁO SIĘ TO! :) Tak! Bardzo dobrze że się rozstaliście :) Teraz będzie mógł sobie znaleźć kogoś kto zasługuje na miłość z jego strony. Ty jesteś żałosna, i to Ciebie powinno być Ci żal. Znajdź sobie najlepiej jakiegoś faceta ;) jak Cię przeleci i zostawi to zapłaczesz za tym ;)

Gość afafwf
Święta prawda :)

Gość afafwf
Mnie skrzywdziła taka sama eee "dziewczyna" jak ty

Gość zdeterminowanaa
żal to mi akurat was. zgłosiłam ten podszyw bo poczułam się przez niego, no nie powiem jak.

Gość Użytkownik: fiku mikuuu (ilość
jestes zwykłą szmatom i tyle gin kurwo i wszystkie podobne tobie !

Gość afafwf
No to poczułaś się sobą :D

Gość zdeterminowanaa
wypraszam sobie. nie jestem szmatom. po prostu nie mam zamiaru być z desperatem - pojebem.

Gość afafwf
Zastanów się dobrze :D on się nie umawiał z koleżankami za twoimi plecami a ty co ????

Gość WXxX!
Szkoda słów ;) Szkoda się wypowiadać ;) Powiedziane zostało powiedziane ;) Jedyna pomoc ? Wytatuowanie na czole Tobie "UWAGA! PODŁA DZIWKA" ;) Pozdrawiam :* Zwłaszcza wszystkich którzy też pisali :) I mam nadzieję że Twój były to przeczyta ;) na pewno poczuje się lepiej! ;) Chociaż wątpię że kiedykolwiek do Ciebie wróci ;) Jeśli też poświęcisz wszystko w związku i się zaangażujesz to go zrozumiesz ;> Ten Twój mężczyzna z tego co powiedziałaś to wielki skarb, a to CIEBIE POJEBAŁO, i "zbankrutowałaś" cóż, życzymy serdecznie jebaków, którzy narobią Ci tyle problemów że się nie podniesiesz ;)