Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natejloniowy

co robic teraz ?chodzi moja kumpele;(

Polecane posty

Gość natejloniowy

Mam taka kumpele .Fajnie sie gada, ona mi sie podoba.I kiedys tak siedzimy na lawce i zebralo ja na zwierzenia cos wspomniala o bulimii,ze sie ciela ,o alkoholu i kiedys pisalismy sms-y .I temat zszedl wlasnie do tych klopotow z jedzeniem ale ja pisales za pomoca slownik i zamiast :nie nudzisz wyszlo :nom nudzisz mimo ,ze napisalem ze to slownik to mi napisala: jak chcecie optymistki ,bedziecie ja mieli.Od tej pory mniej mowi o sobie,a jak ja pytam co u niej to odpowiada tylko,ze wszystko okej.Podejrzewam jednak i jej jedna kolezanka tez,ze ma depresje.Zespulem bardzo przez tego pomylkowego sms-a ?,co teraz bo watpie ,ze jest okej jak mowi.

Gość natejloniowy
jak od nowa to naprawic ,zeby wiedziala ze moze mi duzo powiedziec a ja postaram sie pomoc bo wyszlo na to ze olewam jej problemy i jak jest zle to mam to gdzies

Gość natejloniowy
poradzcie cos ..bo martwie sie o nia

Gość omajgaa
lecisz na taka?

Gość natejloniowy
omajgaa Twoja wypowiedz swiadczy tylko o braku inteligencji..

Gość natejloniowy
czy ktos mi poradzi jak sie teraz zachowac?

Gość natejloniowy
ale dlaczego tak po tym jak tak napisalem ona zaczela zbywac odpowiedziami ze wszyskto okej i pisac ze nie chce mi dupy truc?

mam ci pisac to co sam wiesz? sparzyła się i wycofała w siebie, ma problemy i potrzebuje pomocy, zaufała tobie ale dałęś dupy, przypadkiem co prawda ale niesmak pozostał. jak ci na niej zalezy to idz ją wyciagaj na piwko czy tam inny spacer, spedzaj z nia czas pokaz ze nie jest sama i sa ludzie ktorym na niej zalezy itp bla bla yu anderstand?