Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mala perelka

kolejna noc...

Polecane posty

Gość na tym forum jak ktoś
norma

Gość wziernik 1
jak to w pewnym stopniu?Tak albo nie. Te niezdecydowane baby...:P

Gość Eluanaaa
też sie dopiszę:P

Gość wziernik 1
ja sie obudziłem i klapa.After dream...A masa spraw dziś od rańca

Gość wziernik 1
gdyby to jeszcze była noc zarwana z jakiegoś powodu konkretnie albo w zaje biaszczym miejscu, to byłoby lovely:)

Bo padnę gdzieś w srodku dnia :P Nie wiem tylko czy u fotografa, na zajęciach, u lekarza czy gdzieś w autobusie :P Jestem niepoprawnym śpiochem zwykle, owszem noce potafię przesiedzieć ale potem koniecznie z 10 godzinek w dzień. Więc 2 doby bez snu mnie wykończą. Ale może dziś się uda:)

ja tez nie powiem ale ledwo zyje...a jeszcze ten piepszony katar..masakra...a rano mocna kawe wypilam to nawet nic nie dala..

Gość wziernik 1
jaki człowiek a zwłaszcza kobieta to dziwne stworzenie...Płacze, smieje się, dołuje, motylkuje i na koniec żyje dłużej od faceta mimo, że nie kontroluje zbytnio emocji tylko je puszcza bez opamiętania. Macie śilniejszą konstrukcje biologii więc i brak snu wam nie szkodzi poza odbiciem na cerze

Wziernik, nie wiem gdzie bywałeś, ale o kobietach jeszcze trochę musisz się nauczyć. Z katarem nieciekawie. Ja się zawsze napcham wysuszającymi, zbyt zdrowe to nie jest, ale chociaz ma się pare godzin spokoju.

Gość wziernik 1
krwawa.. niby czego jeszcze mam sie nauczyc? moze juz wiem?:P w wielu miejscach bywałem

Gość wziernik 1
Krwawa ty pewnie nie wiesz jeszcze tego, ze na koncu i tak wygrywają Niemcy:D

Gość wziernik 1
perełka...czyli choróbsko też nie pozwala spać? Proponuje intensywniej wymieniać bakterie:D

wziernik no niestety nie pozwala i jeszcze od jakis kilku miesiecy bol plecow mnie wykancza...dzisiaj chodzic z bolu nie moglam:(

No ba, że Niemcy, do trzech razy sztuka:classic_cool: A Wziernik popoznawaj kobiety nie dziewczynki to może coś zobaczysz, jeśliś bystry obserwator:P Ja tabletki wolę, wysuszają wszystko co się da, ale suchy nos warty tego:D No ja powoli się nastawiam na spanie, leki chyba działają, albo ból po prostu zaczyna mijać i można w końcu się wyciszyć:)

Gość wziernik 1
perełko plecy i gardło to znane tematy.Gardło: płukać 2-3 razy dziennie na czczo i długo po posiłku (szklanka przegotowanej,letniej wody z dodatkiem łyżeczki wody utlenionej). Plecy: masaz, pływanie i lezenie na wodzie w basenie, cwiczenia-przeprosty.Poczytaj w necie o metodzie Mc Kenzie