Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tarolaa

niepokojace bóle w całym ciele...chyba kości. POMOCY

Polecane posty

Gość tarolaa

zauwazyłam to jakies 3 miesiące temu, nie przywiązywałam jednak do tego uwagi....bola mnie bardzo kości....ból jest sln gdy np zasypiejąc podłoże ręke pod głowe...ućisnieta reka przez chwile boli potem przez pare godzin...gdy na chwile zegne palce u nóg one potem bolą...kręgosłup ciagle...nie wiem co sie dzieje...nie moge żuć gumy, bo boli mnie szczeka ...wydaje mi się że to boł gości, myślałam że może miesni ale nie da sie go rozmasować

Gość ludzie nie czytacie
mhm na takie rzeczy może pomóc tylko WIZYTA U LEKARZA :O czego oczekujesz po kafeterii ????????? :O

Gość tarolaa
oczekuje tego, ż3 może ktos wie co to może byc....nie mam wolnego dnie żeby iśc do lekarza

Gość fgfgfhfjgh
na necie poszukaj, ja znalazlam ale nie chce cie straszyc

Gość tarolaa
to co w necie czytam tez mnie straszy :/

Gość ludzie nie czytacie
"nie mam wolnego dnia..." wiesz co, to po prostu znajdź czas... w pracy możesz wziąć urlop.... albo mozesz iść prywatnie, różni specjaliści przyjmują nawet o 21, wtedy chyba znajdziesz chwilę :O chyba, że na twoje zdrowie i życie nie masz czasu :O a potem zostanie tylko płacz....

Gość a ja mam taka propozycje
zrob morfologie i idz do lekarza...a na necie nie szukaj, bo ja czesto szukam i "mialam" juz mnostwo chorob, wsyztskie objawy mozna dopaswoac...

Gość tarolaa
ja smaa pracuje codziennie do 21 :/ morfologie miałam robiona w listopadzie i wszystko było dobrze, wiec myśle że przez niecała pół roku raczej nie uległo to zmianie. ja wiem, ze powinnam iśc do lekarza...po prostu pytam, bo moze jest jakies wytłumaczenia.. jestem młoda, mam 23 wiec nie powinnam mies problemów z kośćmi od tak. żadnych innych objawów raczej nie mam....no może to ze tak ze 2 razy w tygodniu z rana jest mi niedobrze, mam mdłości

Gość ludzie nie czytacie
cokolwiek by to nie było, objawy są niepokojące...... pracujesz do 21, codziennie od 8 rano do 21 ??? pomyśl.... bo naprawdę nie ma nic cenniejszego niż zdrowie.... U mnie w pracy ostatnio niestety zmarł jeden pracownik :( Pęd za pieniądzem i zaniedbywanie siebie naprawdę zabija....

Gość anbo
Też tak miałam i był to spory niedobór magnezu. Zrób badania na magnez i potas.

Gość tarolaa
pracuje od 9 do 21 a w pozostale dni jestem na uczelni od 8 do 20 w innym miescie. wiem, że zdrwoie jest najwaznejsze...muialam odkladane dni urlopu na ostatni dni pracy, bo zwalniem sie i wyjezdzam za granice, ale moze faktycznie postaram sie o tydzien wolnego. jakos mnie zastapia co do magnezu to raczej nie, bo go lykam od czasu do czasu i nie mam czegos takiego jak np drzenie powieki

Gość anbo
Ja właśnie też nie miałam drgania powieki tylko bóle całego ciała. Lekarka zanim dała mi skierowanie na badania w tym kierunku to mówiła że podejrzewa. Sama myślałam wtedy że co tam głupi magnez a jak przeczytałam jakie objawy powoduje niedobór to przeżyłam szok. Poczytaj w neccie. Ja teraz biorę 3 tab na noc i 2 rano i po ok 3 tyg zauważam poprawę. Pozdrawiam

witam jesteś może na jakiejś diecie?? a tak w ogóle to się zaczernij bo zaraz się podszyją i pisz na bierząca co z Tobą!!!

Gość tarolaa
nie jestem na żadnej diecie i nic sie nie zmieniło ostatnio w moim zyciu. czamai tez troche jestem rozkopjarzona...wszytsko mi z rak leci ale nie wiem czy to moze miec z tym związek. podsumowując bóle kości mdłości dekoncentracja no fakt jeszcze zmiana cyklu

wydaje mi się, że powinnaś popędzić na badania krwi, a w miedzyczasie kupic jakąś dobra multiwitaminą

Gość tarolaa
tak jak pisałam badania krwi mialam dosc niedawno robione, a multiwitamine tez regulernie łykam, tzn pije musujaca :0

Gość takie tam duperele nic więcej
Dziewczyno, nie szukaj tutaj rady tylko pędź do lekarza i to natychmiast. Pewnie się boisz? Wiele chorób można wyleczyć na ich początku, zaniedbane już gorzej. I nie usprawiedliwiaj się pracą bo ona nie jest w tej chwili najważniejsza, każdy lekarz wystawi ci L-4 za dzień nieobecności, a każdy pracodawca musi je honorować. Ruszaj! :)

Gość tarolaa
nie boje się, wiem, ze lepiej dmuchac na zimne pójde do tego lekarz, trudno jakos z praca ograe temat, bo chodzi o to , że nie ma kto mnie zastapić, ale jakos będa musieli sobie poradzić. lepiaj jak pójde niż jak sama bede sie leczyła

Gość takie tam duperele nic więcej
a kto cię zastąpi jak umrzesz? ;) trochę dystansu do pracy polecam :)

Gość tarolaa
raczej nie umre z powodu bolacych kości

Gość rtgh
Jak dla mnie to rak, ale jak nie chcesz isc do lekarza to nie idz

Gość jestem zuua
jak dla mnie to bolerioza alo chlamydia.

Gość tarolaa
straszycie mnie, ja myslelam, ze toniedobó czegoś, ale nek wiem czego. a nie że rak

Gość anbo
Ale przecież pisałam Ci żebyś zrobiła badania w kierunku magnezu i potasu. To że czasami łykasz magnez i nie masz srgania brwi to jeszcze nic nie znaczy.

Gość anbo
A rak nie boli :-)

Gość anbo
Drgania miało być

Gość tarolaa
pojde na jakies badania. i tak i tak musze uać sie do szpitala na zabieg, wiec przy okazji sie zbadam