Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kaona22

do wrzesnia co najmniej 25 kg

Polecane posty

Hej:) Kaona ja wczoraj ponadprogramowo zjadłam kanapki chleba razowego ale na wadze ciut mniej. Dziś już po obiadku 2 krokiety i kilka różyczek brokuła . Wieczorem włażę na rower stacjonarny. A ty jak się dziś trzymasz?

Gość weiarkaja
jakie macie diety

Hej dziewczyny jak sobie radzicie:)? Chciałam nawiązać do wczorajszej dyskusji na temat diety Dukana. Dieta Dukana jest nie zdrowa ale otyłość działa korzystnie na organizm jakaś paranoja :/ otyłość prowadzi do nadciśnienia, zawałów serca itd... Także więc nie wiem co w niej nie zdrowego skoro nie wpychamy w siebie węglowodanów i tłuszczu. I pijemy dużo wody co jest wskazane przy każdej diecie. To tyle

Jakie mamy diety? Po prostu mż. Avantii ja mogę za siebie odpowiedzieć,idzie mi dobrze,jestem zmotywowana jak nigdy,w piątek podam wagę,mam nadzieję,że będzie mnie mniej.

JAK SIE TRZYMACIE ? ja super :) trzymam diete zaczelam cwiczyc p90x zobaczcie sobie na necie jak ludzie pieknie po tym wygladaja:) pozdrawiam i zglosze sie zapewne dopiero po weekendzie mam nadzieje ze z wiadomoscia ze nie dalam plamy :) bajooo

Hej dziewczyny Ja też bym chciała do września... tak 12 - 14 kilo... Niedawno dorwałam książkę Metoda Gabriela , przeczytałam ją i staram sie wprowadzić w życie jej zasady.. Ważę tak 82 - 83 kilo przy wzroście 175 cm. Wypróbowałam milion diet i zawsze kończy się jak zwykle.. nawet jeśli schudnę 16 kilo.. po jakimś czasie waga wraca. Czułam ze powód musi być gdzies tuż pod moimi stopami, schowany przed moim wzrokiem, dlatego zaczęłam się interesowac zdrowym odżywianiem, składem rzeczy, które zamierzam zjeść i postanowiłam zacząć się ruszać. Do Metody Gabriela dołożyłam trening P90X, co dla mnie jest jak lot na księżyc, gdyż nigdy właściwie się nie ruszałam a ostatnie lata to już po prostu totalna klapa.. Zmagania opisuję na blogu, będę starała się publikowac informacje na temat żywienia i ruchu oraz sposobu myślenia, połączyć siły różnych aspektów życia. Nie chcę po prostu schudnać. Chcę dobrze i lekko sie czuć, chcę mieć silne sprężyste ciało, a nie wychudzonego flaka jak teraz, co uświadomił mi już pierwszy trening ale nie poddam się Kolejnej porażki po prostu nie przeżyję.. ;) Lena