Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natallka27

Trudny wybór: mąż i rodzina czy kochanek

Polecane posty

Gość Natallka27

Jestem z mężem już w sumie 6lat. Od jakiegoś roku zaczął mnie ten związek nudzić. Na męża nie mogę narzekać. Mogę na nim polegać, dba o mnie, kocha mnie, ciągle się stara, wymyśla niespodzianki, dba o rodzinę i dzieci itd. Żyje nam się nieźle. On zarabia tyle co ja i żyjemy na średnim poziomie. Lecz tak jak już wspomniałam, związek mnie zaczął nudzić. Stwierdziłam, że nie tego chce w życiu. Poznałam w pracy Artura. Jest boski w łóżku i zarabia więcej od mojego męża. Spotykamy się od jakiś 4miesięcy. Wszystko by było fajnie gdyby nie to, że on (Artur) czasami mnie uderzy przy sprzeczce. Tak to nie jest agresywny. Teraz mam mętlik w głowie czy zostać przy mężu czy przy Arturze. Mąż jest dla mnie nudny i za dobry a Artur wie jak powinna się czuć kobieta.

Gość no to idz do Arturka
i powodzenia :-)

Gość naprawde słabe prowo
1/10

Gość Ale może nie tak mocno uderzy?
Przesadzasz...

Gość bądż poważna
sama sobie opdowiedzialaś , jeżeli ten kochanek już teraz cię uderzyl to będzie cię lał regularnie, a należy ci się lanie ,skoro mąż jest dobry i masz dzieci siedż z rodziną . Może wakacje albo coś nowego w łóżku z mężem oczywiście. Ja też mam rodzinę i czasem zawiewa nudą, ale skoro skoro jest nudno to jest bezpiecznie i z miłością . Jeśli kochanek podnosi na ciebie rękę to będzie to robil częściej trzymaj się rodziny to jest nacenniejsze co posiadamy.

Gość BaraniKretyn
Zostaw rodzinę. ten Arturek jest boski i lepszy od twojego męża. Co tam dzieci...

Gość młodażonkaaaaaaaaa
Oczywiście zostań z mężem a kochanka miej na boku skoro jest dobry w łóżku:P Jeśli dużo zarabia, to wiadomo- jakieś prezenty, wyjazdy...sama korzyść! A jak Cię uderzy jeszcze raz, to przypie..ol mu mocniej i będzie ok:))

Gość glupiajestes
młodażonkaaaaaaaaa ale z Ciebie kretynka

Gość młodażonkaaaaaaaaa
10:09 [zgłoś do usunięcia] glupiajestes młodażonkaaaaaaaaa ale z Ciebie kretynka dlaczego mnie obrażasz?? to bardzo dobre rozwiązanie w zaistniałej sytuacji:P

Gość BaraniKretyn
młodażonkaaaaaaaaa ma rację. Teraz właśnie tak robią kobiety. Zostaw rodzinę i idź do tgo swojego kochanka najlepiej skoro Ci z nim lepiej, a w rodzinie dla Ciebie wieje nudą...

Trudny wybór ? Nie masz pojęcia co w życiu jest ważne. Czy ty naprawdę myślisz,że kochanek w życiu codziennym będzie lepszy od twojego męża? Mężowi nie masz nic do zarzucenia poza tym,że ci się znudził. I co , teraz porzucisz go jak zabawkę, która się znudziła ?

Gość BaraniKretyn
Tak pewnie zrobi.

Zostań z mężem. Rozumiem żeby twój mąż cię źle traktował itd ale zdradzasz dobrego faceta bo ci nudno... dla jakiegoś fiuta co cię uderzył ?:o

Gość kapećfirmykapeć
To na cholerę zakładałaś rodzinę...

Gość naprawde słabe prowo
ludzie czy wy jestescie pojebani ten topik to prowo

,,BaraniKretyn Tak pewnie zrobi." I za kilka mcy założy topik ,,Regularnie dostaję wpie*rdol" , co mam robić ?

Gość kiepska prowokacjaaaa.......
i w dodatku z błędami ortograficznymi.

Gość jak Cię ten kochanek
jeszcze raz uderzy, to go nastrasz, że poskarżysz się mężowi

Gość Wacław IV Waza
Powiedz mężowi, że się Tobie znudził i że Cię dyma jakiś inny kolo. Może akurat Cię uderzy? Będziesz miała wtedy jak z kochankiem :)

Gość polska gola 1945
I co z tego, że cie uderzył. Mimo wszystko i tak jest lepszy od twojego męża... lepszy w łóżku, więcej zarabia, pewnie przystojniejszy. Wybierz kochanka a rodzinę odstaw na drugi plan.

Gość jnb
Nie ma sensu dokonywac wyboru i rezygnowac z ktoregokolwiek. Kochanek tez Ci sie w koncu znudzi, to go wymienisz na nastepnego

Gość polska gola 1945
Będzie wymieniać kochanków, każdy będze ją rżnął a swojemu mężowi będzie odmawiać.

Gość sylvia 007
zrozum czym jestes dla faceta ktory cie uderzyl? To sadysta i zboczeniec , jak lubisz bic bita to idz do niego. Nie rozumiem jak mozna kochac kogos kto cie bije? To nie milosc to toxyczny zwiazek

Gość jnb
Odmawiac mezowi nie wolno!

Gość wertwwe
NIE ODPOWIADAĆ!!! TO PROWO. Czy do Was to nie dociera?