Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co o tym myslicie????????????

Co myślicie o takim facecie? Kłamię ? mowi ,ze jest prawnikiem

Polecane posty

Gość co o tym myslicie????????????

Tzn ze skonczyl prawo ale teraz prowadzi wlasną firme , poznałam go przez internet, ma 30 lat, pisze bardzo ładnie jest kulturalny ,ale mam wrazenie ze ''pozuje'' na mądrzejszego niz jest w rzeczywistosci, robi błedy ortograficzne np '' pod każdom postacią'' , '' ubustwo '' etc. Czy taka osoba moze skonczyc prawo ??!! mam tez wątpliwosci co do jego zdjęc, nie jestem ekspertką w fotografii cyfrowej ale mam wrazenie ze ktos majstrowal przy nich photoshopem... przepraszam ze pisze tak chaotycznie, telefon :)

Co do Twojego pytania, czy taka osoba może skończyć prawo: może. Też znam takie przypadki ;)

Nie wiem, mój mąż jest strasznym głąbem z matmy tzn w porównaniu ze mną :p a skończył prawo bez problemu i o ile wiem jest dobry w swojej pracy. No ale wysławia sie poprawnie i nie robi błędów ortograficznych.

Gość ytygbnfgfkkk
Najlepiej poproś o rozmowe na Skype , wtedy zweryfikujesz czy on to on ;) kamerki kosztują kilkanascie złotych na allegro ,w sklepach zwyczajna max 50 zł, w każdym laptopie tez jest. A błedy? jasne ze moze skonczyc, moja kolezanka studiuje medycyne a pisze choćmy, pujźć itd :D

Gość LIZmtv
oby nie był ,prawnicy to straszne buce poza tym nawet jak maja kase,to sa straszne sknery :0

Gość ______0000
LIZmtv - potwierdzam :O 🖐️

Gość wypilam sok z cytryny
zadaj mu po prostu kilka pytan dotyczacych studiow prawniczych czy jego pracy i bedziesz wiedziala czy mowi prawde. Proste. Np jakie przedmioty mial na 3 i 4 roku, albo na jaki temat pisal prace magisterska.

nieprawda, moj maz jest prawnikiem, nie jest bucem i nie jest sknera:)

Gość LIZmtv
jak ma bajere na prawnika to dawno sprawdził co i jak ,czego sie "uczył"

"kazdom" to jest przesada. Z taka ortografia nie jestem pewna czy zdalby mature z polskiego :D

Gość LIZmtv
nie,umawialam sie z 3 prawnikami,przerost formy nad trescia jeden mial dwa mieszkania,a kawa za 15 zł w caffe byla cena zaporowa i siedzial przy pustym stoliku,a ja kawe kupilam sobie sama :o

liz masz racje, ale jak ktos jest w temacie to szybko zorientowalby sie, ze ma do czynienia ze sciemniaczem

No właśnie, mój też nie jest bucem ani sknerą pomimo że jest prawnikiem :) mogę nawet powiedzieć że jest rozrzutny i mało oszczędny :p

Gość Komorowski wasz
Ja robię błędy a jestem prezydentem . Pisze np. "bul" i nic w tym śmiesznego nie ma.

Gość Komorowski wasz
Kiedy pytają mnie, dlaczego , pisze bul a nie ból odpowiadam - bardziej boli gdy rana jest otwarta tak więc u otwarte bardziej nadaje się do bulu drodzy obywatele .

Gość mike_maruda
musisz byc głupia gąską ze cie koles rwie na "prawnika" :D

Gość trhftdh
nie łam sobie głowy tylko się umów z nim i szybko go zweryfikujesz.

Gość mike_maruda
jak cie pozwie za zerwanie tzn ze byl prawnikiem buhaha

Gość ja studiuję prawo
i stwierdzam ze studenci prawa to zarozumialce, buce, nudziarze i sknery, mysla ze pozjadali wszystkie rozumy bo studiuja prawo, juz na studiach maja sie za wielkich mecenasow i profesorkow, a tak naprawde sa zalosni. ktos kto napisal ze prawnicy to buce i sknery, mial duzo racji :P