Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszłamamuska..

mozeee tak byc?

Polecane posty

Gość przyszłamamuska..

Witam.. drogie panie.. czy tez miałyście podczas ciazy o ochote na seks? u mnie jest tak, nabieram ogromnej ochoty jak widze mojego narzeczonego bez koszulki, albo jak sie przebiera.. normalne sytuacje, ale jak juz zbliza sie do mnie i sie całujemy, ochota nagle mi przechodzi i mam dosyc jego pocałunków.. czy to dlatego ze jestem w ciazy/. dodam ze przed ciąza nie było takich sytuacji w których "odechciewało" mi sie seksu.. dosłownie zaczyna mnie mdlic.. jakby było za duzo i pocałunków i wszystkiego..

Gość ergerget
Noooo... mi coś takiego zostało na po ciąży, i to ciągnie się już trzeci rok. Ogólnie mam chęć na orgazm, mam chęć na seks gdy widzę męża ale gdy przychodzi co do czego to tak jakby moje dolne partie ciała po prostu nie życzyły sobie, na dodatek jestem wciąż zmęczona. Jak się domyślasz, nie wiem co na to poradzić.

Gość przyszłamamuska..
i ja własnie tak mam.. narzeczony pyta co sie dzieje, a ja nawet nie potrafie mu tego wytłumaczyc.. chciałabym byc z nim blisko ale ochota mija w ciagu sekundy..

Gość przyszłamamuska..
i nawet jak dotyka mnie po udach, czy w intymnym miejscu to nic to nie daje,.. wrecz mnie to drazni.. :/

Gość przyszłamamuska..
czy ktos sie wypowie??? up up..

Gość malabrunetka21
podbijam:)