Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andzia.99125

Matka z dzieckiem w PUP.

Polecane posty

Gość Żeberko
Głupio zrobiła, że nie dowiedziała się dokładnie jaki są przepisy, ale nie kamionujmy jej za ciążę.

Gość tynjujut
Tu chodzi o scieme, bo skoro byla na macierzynskim, to jak to sie ma czasowo do tego co ona mowi ? Bo nie kumam.

Gość fgfghhgjhjhk
jednego nie rozumiem, taki cudowny chlopak a nie moze sie z dziwą ożenić i ją pod siebie ubezpieczyc, co za problem isc do urzedu i pol godzinki i miec slub :O

Gość andzia.99125
Ja zasiłku nie brałam. to do "ja tez pierwsze slysze zeby"

Gość andzia.99125
Ludzie ! Wyrejestrowałam się, ale Pan powiedział mi, ze w maju znów mogę przyjść.

Gość andzia.99125
I nie udaje samotnej. Przeciez napisałam, ze mam chłopaka,tylko ślubu nie mamy. Dlaczego ludzie tak naskakuja na matki, które chcą się poprostu ubezpieczyc ? Najlepiej chyba będzie jeśli rodzice przepiszą mi ziemie i będę KRUS opłacać . Wtedy wszyscy będa zajebiście zadowoleni prawda ? Ludzie bez serca.

Gość andzia.99125
Kurde nigdy nie pracowałam, więc jak mogłam odejść z pracy barany ?? Tak rejestrowałam się będac w 3 miesiącu ciąży (nie było widać), powiem szczerze bo chcecie to usłyszec" Tak rejestrowałam się dla ubezpieczenia " . Zadowoleni ? A ja nie kradne bo zasiłku żadnego nie mam, ile mam tłumaczyc ? Poszłabym do pracy, bardzo chętnie, ale nie będę pracowac na opiekunkę. Matek z dziećmi się czepiają, ze kardną, ale że w rządzie pełno świń przy korycie to nie wazne, oczywiście. Lepiej dać bogatym niż matce z dzieckem. Takie jest wasze myslenie . A żadną dziwą nie jestem i wypraszam sobie.."fgfghhgjhjhk". Mamy powody dlaczego odkładamy narazie ślub a wam gówno do tego.

Gość Żeberko
Zgadzam się z tobą w 100%. Traktowanie dzieci, kobiet i zwierząt pokazuje jakimi ludźmi są Polacy.

Gość gość
Mnie nie chcieli zarejestrowac jak powiedzialam ze mam dzieci bo powiedzieli ze to nie ubezpieczalnia