Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwadracik

ROMANS MĘŻA (Z KOLEŻANKĄ )JAK SOBIE Z TYM PORADZIĆ...POMOCY

Polecane posty

Gość aeuhk
umiesz byc z kims kto Cie nie kocha? przeciez.. gdyby tak bylo innej kobiecie by tego nie pisal.... nic! podly chuj z niego! Autorko, z czasem bedzie Ci gorzej jak bedziesz przy nim.. po co budowac co juz nie ma sensu.. przestraszyl sie ze wiesz i teraz pierdoli jak Cie kocha.. faktycznie. kocha. ŻAŁOSNE

Gość aeuhk
matka sie dziecka nie wyrzeka bo je urodzila i wychowuje, a facet to OBCY !

no to kochaj go dalej, i licz sie z nastepnymi zdradami, nie masz za grosz jakies dumy? poczucia wlasnej wartosci?? Koles Cie robi w balona, sypia z Twoja kolezanka, pisze do niej ze jest miloscia jego zycia, i Ty chcesz zyc z takims cierwem??? Wspolczuje :-O :-O :-O

Gość aeuhk
są rzeczy ktorych sie nie wybacza i tyle. bo co, w imie czego?! ... Ty go kochasz bardzo, ale on Ciebie nie. i taka jest prawda autorko. i co, ze wzgledu na siebie bedziesz z takim gownem? czy ze wzgldu na dzeicko? tylko ze dziecko dorosnie, wyjdzie z domu a ty co? PRZEGRASZ ZYCIE

Gość zaczarowany olowek1000
ja bym do niego nie wrocila. Po co? Zeby do konca zycia zastanawiac sie czy kazde jego spoznienie to kolejna panienka? Niespodziewany wyjazd czy nowy wpis w telefonie? To bez sensu

Kochane myślcie o sobie o tym co dla Was jest ważne bo dla dziecka potrzebna jest mama szczęśliwa ,podziwiam kobiety które nie zastanawiają się ani sekundy po zdradzie woooon ,pewnie że boli ale każdy ból minie a będąc z człowiekiem który okazał się podłym draniem umieramy każdego dnia ,pomyślcie czy warto poświęcić siebie dla gnojka.Niestety taka jest prawda ,że jeśli zdradził raz zrobi to ponownie to kwestia czasu.Należę niestety do naiwnych kobiet bo dla biedaczka usprawiedliwienie się znajdzie ,jeśli jeszcze raz miałabym problem zdrady nie zastanawiałabym się ani minuty ale to jest moje zdanie po wielu przejściach .

Gość a byl seks?
dasz rade, z kazdym dniem bedzie coraz lepiej zobaczysz. Kochana nie ty jedna nie pierwsza. Moj jeszcze do tego stopnia byl perfidny, ze pokazywal sie z nia wsrod jego znajomych, nawet nie zachowal dyskrekcji totalna porazka

Gość enejejejen
No właśnie, ucz się od Zdesperowanej, ona ma dobre podejście do facetów ;) Już nieraz to udowodniła ;)

Gość a byl seks?
tak tu wszyscy krzycza ze jak tak wypisywal to won od razu. Ale przeciez pisac to mozna naprawde najroznieksze rzeczy, mowic tez. A najwazniejsze sa czyny, wiadomo ze slowa bola, ale jak ja tak naprawde kocha to niech to udowodni. Ja wlasnie czekam na swoj rozwoj wydarzen i zobacze jak telenowela sie skonczy.

Gość k jak KAsia
o znam ta sytuację.U mnie było podobnie.tez błagał bym wybaczyła,ze to nic znaczacego.Przyjechał porozmawiać..gdy bawił sie z córką oboje zasneli.W tym momencie zadzwonił jego telefon...odebrałam.To była ona.Byli umowieni na wieczór..Bolało jak diabli,kazda komórka mojego ciała wyła dosłownie wyła z bólu.Moja mama zmarła rok wczesniej,wiec bolało podwójnie.Nie jadlam.Zaczełam palić.Straciłąm w 2 miesiace 20 kg.To było straszne.wiem co czujesz.To było 6 lat temu.Oni sa razem,maja dziecko.Ja mam meza,jest lepiej.DO tej pory nie potrafię na nia patrzeć,na niego zreszta tez.Wiem jedno ,ona boi sie o to ze bedzie jak ze mną.Przez 2 lata przyjezdzałą z nim po nasza córke czekając w aucie na niego.Nie da sie zbudowac szczesliwego związku na zgliszczach poprzedniego.Widze to po tym jak ona sie miota .Jest starsza od niego 8 lat,dziana pania.On pracował jako wolny strzelec,tak sie poznali."Teraz ona uziemiła go w domui stale doglada.

Gość meeno
ja bym przyzwolił na wielożeństwo ,tak jak jest w krajach muzułmańskich...jest chętka na drugą kobiete to ją się bierze i bez problemu zdrady ...

Gość julitkaaa
przeszłam to samo moja wolna koleżanka po 30 i mój mąż i spacery z psami. Jak się wydało że maja romans, bo mi o tym powiedział, to ona wzięła nogi za pas, a on został błagając o wybaczenie. Pół roku podwójnego życia, oboje mnie oszukiwali ,a ona obiecywała mu wspólne życie. Znała mnie i nasze dzieci. A teraz- jesteśmy razem - dałm szansę, ale to już nie jest to samo. On nie patrzy już na mnie jak dawniej, nie ma czułości, nie ma tego czegoś, wiem że był gotów nas zostawić i nie wiem czy nie jest z braku laku. Wiem że o niej mysli, zmienił się i po roku już tracę nadzieję że będzie tak jak kiedyś - traktuje mnie jak służącą, gotować i zajmowac się dziecmi i dbać aby wszystko było. Mamjuż dość - więc chyba szkoda czasu, chyba że zdradzacz stara się i załuje.

Gość julitkaaa
a mój też mówił że się zakochał i że seksu nie było a jak miałam rozmowe z nią to okazało się że był od poczatku... co dziwne u nas też było ok więc nie wierz- bo kwiatków razem nie wąchali

Gość meeno
facet ma w naturze zdobywanie kobiety ,podryw go nakręca i nadaje mu męskosci ...jedno żeństwo jest w brew tym zachowanią

Gość k jak KAsia
jesli nie zdradził czynem to napewno słowem.Jak mozna pisać innej ,ze sie kocha majac zonę i twierdząc to samo.

Gość k jak KAsia
meeno A zen sie chłopie i 10 razy a jesli i twoja połowica zamarzy o 10 slubach tez bedziesz tak ochoczo o tym pisał?????

Gość w życiu nie wybaczyłabym
takiego czegoś :o Szanuj się kobieto, jak raz sobie pozwolił na zdradę i mu wybaczysz to zrobi to kolejny raz bo będzie wiedział ze i tak go nie zostawisz. Chcesz żyć z nim ze świadomością, że Cie zdradził? będziesz z nim uprawiać sex z myślą że może teraz wyobraża sobie inną? Oszukał Cie a Ty naiwna zamiast wywalić go na zbity pysk to jak wierny piesek wracasz do niego...

Gość takie tam duperele nic więcej
Autorko, nie kieruj się dobrem dziecka tylko WŁASNYM. Dziecko nie jest idiotą, którego można oszukiwać; ono i tak wyczuwa relacje panujące w domu i nigdy nie będzie szczęśliwe w nieszczęśliwej rodzinie. Dasz zdradzaczowi szansę, zrani cię ponownie, nie dzis to za kilka lat. Kiedyś zdrajców zrzucano ze skały, jak myślisz, dlaczego?

Gość meeno
jedne związki się kończą a drugie powstają ...tak jak i wojny na świecie...temat stary ale aktualny

Gość meeno
K jak Kasia : coś sugerujesz ? Moze sie opiszesz zanim staniemy na ślubnym kobiercu razem hmm milutka

Gość qwadracik
To, że zdradził, nie znaczy, że zdradzi drugi raz Ale to że do niej pisał, że ją kocha znaczy że coś tam do niej na pewno czuł, moźe to było zauroczenia, jakaś fascynacja Nie napisałam, że wybaczam, ale że się zastanawiam czy pozwolić mu wrócić dla dobra dziecka Jest mi ciezko nie śądziłam że mnie to spotka

Gość jnb
OK. Facet pisze, że kocha, bo chce zamoczyć. I nie ma to nic wspólnego z prawdziwymi uczuciami. Równie dobrze mógł chcieć podbudować swoje ego. Głupio zrobił, powinien ponieść konsekwencje, ale skreślać go od razu chyba trochę szkoda...

Gość k jak KAsia
meeno niczego ci nie sugeruje.Jestem szczesliwa mezatką,wiec inni faceci dla mnie nie istnieją.A Twoje podejscie mnie wkurza. Autorko Wiem,ze to trudne,ale ja jak wiekszosc z nas radze ci odejdź.Sama mowisz,ze to dla dobra dziecka.Moj dziecko jest szczesliwe w dwóch rodzinach.Widuje tatę,ma mnie.To nie tak.Jsli rozstaniecie sie z głowa to dziecko nie ucierpi za duzo.Lepiej zeby miało samotna szczesliwa mame niz zgorzkniała mezatkę.

Gość qwadracik
Nie mam siły na nic...

Wiecie co..jesli kobieta zdoła wybaczyc i zostaje dalej z tym ,który ją oszukał to uwazam ze z dniem kiedy go dalej przyjmuje pod swój dach powinna zamknąc buzie i ten temat na kłódkę. Skoro go po tym przyjmuje to jest jednoznaczne ztym ze jej to nie przeszkadzało i to akceptuje, wiec skoro Ty aotorka dalje znim jestes tzn ze to akceptujesz i nie powinnas sie uzalac.

qwadracik..... moją mamę też to spotkało. od świąt wie że ojciec ją zdradza. na szczęście ma we mnie wsparcie - bardzo Ci współczuję :( 27 lat małżeństwa, wspólne budowanie życia, trójka dzieci, wszystko wisi na włosku...

Gość k jak KAsia
qwadraciku Wiem,boli i bolec bedzie.Po prostu musisz swoje przepłakac.Dla mnie najgorsze były weekendy,swięta i rocznice..Ech do tej pory czuje ten ból który rozrywał mnie wtedy na kawałki.. Na pocieszenie powiem,ze minie..

Gość meeno
K jak Kasia : ale czasami zerkniesz z ukratka na jakiegoś faceta ? No nie mow ,ze taka jesteś obojętna .