Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jowitka.1

doradzcie kochane

Polecane posty

Witam:) w sobotę idę na roczek do SZWGRA heh:) ja wiem dziwnie to wygląda ale razem z chłopakiem mamy po 20 lat:) mamę ma bardzo mlodą bo 40 lat:) i mają jeszcze jedno malutkie dziecko:) teraz w sobotę kończy roczek, jestem zaproszona rzecz jasna:) i teraz pojawia się problem:P co dać mu w prezencie;) to chlopczyk;) nie będzie to jakaś wielka impreza, tylko rodzinne spotkanie, ale prezenty będą;) co byście wy kupiły??:)

Taką wielką plastikowa wywrotkę. Mój syn kiedys taką miał i albo sam na niej siadał i jeżdził, albo układał wszystko co się w niej zmiesciło i ciągał, a w piaskownicy to juz kompletny raj.

no wlasnie myslalam o jakiejs sporej zabawce:) zeby mu sie szybko nie zepsula i w ogole;) tylko jest taki wybor ze glowa mala;P a ja zagubiona w tym sklepie nie wiem co wybrac;)

Gość mireczkowataa
jeździk:) Moja córka dostała właśnie na roczek i używa do dzisiaj.

Gość hjvfhjhvgjvghj
Paczkę pampersów.

Gość kingsajska
z fisher price są fajne zabawki: moja córa dostała na roczek garnuszek klocuszek i do tej pory sie nim bawi, a ma 3 latka. te zabawki maja to dobre że są naprawde wytrzymałe , mozna wybrac te edukacyjne z jakas melodyjką , klockami dzieci to lubia:))

jezdzik:) juz ma;) dostal od mikolaja na swieta;p wiec odpada;P a fajny pomysl, gdyby nie mial od razu bym mu kupila;D a papersy hmmm... nie ciekawy prezent osika je i tyle z nich bedzie mial;P a zabawka przetrwa dluzej:P

Gość mireczkowataa
a może szczeniaczek uczniaczek? Zależy ile chcecie wydac kasy.

no wlasnie o takich edukacyjnych zabawkach mysle;) ktos podsunal mi ostatnio pomysl hustawki:) co sie przyczepia np futrynie drzwi:) i sie buja;d albbo nie wiem jak to sie nazywa takie cos co zaczepia sie jak hustawke wklada sie maluszka i on sobie w tym skacze;D a to malenstow takie wlasnie skoczne jest heh:D

Gość mireczkowataa
o, to sporo! Spokojnie coś fajnego kupicie:) A o tą huśtawkę podpytaj rodziców- nie każdy by chciał. Ale jeśli pomysł im się spodoba to są jeszcze takie "skoczki"- też dużo ludzi ma.

no wlasnie jak szwagier to litra anie ze bym ja mu zabawki kupowala heh:P jak to tak:D ale slodziak jest z niego ze ach:) a wlasnie pomyslalam o hustawce;) bo kiedys wspominali rodzice ze beda musieli mu kupic, i zamontuja w domu a w lato zrobia stelaz i bedzie mial na dworze, i poki co pamietam to tego jeszcze nie ma;) wiec moze kupie mu ta hustawke;D albo tego szczeniaczka hmm...:) pomysle;p